Redactia.ro
Home » Monden » Speak este în doliu! Artistul și-a pierdut bunicul din cauza COVID-19

Speak este în doliu! Artistul și-a pierdut bunicul din cauza COVID-19

GALERIE FOTO (2) Speak este în doliu!

Speak este în doliu!Celebrul artist trece prin momente dificile. Singurul bunic rămas în viață al lui Speak a murit în urmă cu puțin timp. Cântărețul a fost cel care le-a dat vestea tristă fanilor din mediul online. Potrivit acestuia, bunicul său s-a stins din viață din cauza coronavirusului.

Speak este în doliu! Artistul și-a pierdut bunicul din cauza COVID-19

Speak este în doliu! Cântărețul și-a pierdut unicul bunic care mai era în viață. Deși face campanie pro-vaccinare COVID-19, Speak nu a reușit să-și convingă bunicul să se vaccineze împotriva coronavirusului. Vedeta i-a anunțat pe fanii din mediul online că și-a pierdut bunicul în urma infecției cu virusul ucigaș. Solistul le-a transmis internauților să se vaccineze, îndemnându-i pe cei în vârstă să își administreze vaccinul. Speak a povestit că bunicul său nu credea în virus și a refuzat să se imunizeze.

Chiar dacă a cerut ajutorul medicilor, aceștia nu au mai putut face nimic pentru acesta. Starea bărbatului s-a agravat,iar plămânii nu mai funcționau cum trebuie. „Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început.

Pentru că nu credea în virus. A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu.Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe rețelele de socializare.

Speak si bunicul lui

Întristați de perioada prin care trece artistul, internauții i-au trimis sute de mesaje de încurajare. Majoritatea sunt de acord cu sfaturile artistului, mărturisind că pro vaccinare. . „Asa este! Virusul chiar există! Condoleanțe! 🙌😢”, a scris unul din fani pe pagina de instagram a artistului.

Speak, despre copilăria sa

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar de-a lungul anilor a colaborat cu diferiți artiști importanți din România. În trecut, acesta a povestit cum a fost copilăria sa. Deși a suferit în copilărie pentru că nu avea bani, lui Speak nu îi este frică de sărăcie.

Cântărețul a declarat că a suferit de foame, dar acest lucru l-a ajutat să fie mai puternic. „Mâncam pâine prăjită cu ketchup zile întregi şi beam apă minerală să nu îmi fie foame. Bani am început să fac târziu, când am venit la Bucureşti. Făceam baschet când eram mic şi de aia iau şi eu acum mereu încălţăminte de bachet. Aveam colegi cu bani şi eu aveau ultimul răcnet la încălţăminte. Am prins la un moment dat o pereche la şase lei, de la second hand, nu erau cine ştie ce, dar eram cel mai fericit copil din lume! Când am început să lucrez, câştigam foarte puţin, munceam de marţi până duminică, era foarte obositor. Dar eram fericit că îmi câştigam primii bani. Apoi l-am cunoscut pe Alex Velea şi ne-am împrietenit”, a declarat Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: