Redactia.ro
Home » Monden » Speak și Ștefania întâmpină probleme în relație? Ce a spus artistul despre nunta lor

Speak și Ștefania întâmpină probleme în relație? Ce a spus artistul despre nunta lor

Speak și Ștefania întâmpină probleme în relație? Ce a spus artistul despre nunta lor

Speak și Ștefania întâmpină probleme în relație? Celebrul artist a făcut noi declarații despre nunta care ar urma să o facă cei doi. De ce prelungesc aceștia momentul?

Speak și Ștefania întâmpină probleme în relație? Ce a spus artistul despre nunta lor

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Încă de la participarea lor la Asia Express, aceștia au strâns o comunitatea uriaș de fani, care adoră să-i vadă împreună. Tot în show-ul fenomen de la Antena 1, artistul și-a cerut în căsătorie ”Libelula”, iar acum se gândesc să facă pasul cel mare.

Cei doi artiști sunt spontani și naturali, iar asta s-a văzut și în modul inedit prin care Speak a cerut-o de soție pe Ștefania. Au trecut doi ani de când cei doi s-au logodit, iar întrebarea de pe buzele tuturor este: ”Când vă avea loc nunta?!”  Speak a vorbit pentru prima dată despre marele moment, dar și despre piedicile din calea fericirii lor.

Într-o sesiune de întrebări din partea fanilor de pe Instagram, Speak a fost întrebat de ce nu a avut loc până acum nunta, având în vedere că au trecut doi ani de când sunt logodiți. Cântărețul și-a uimit fanii cu un răspuns la care nu se aștepta nimeni:

”Păi cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Și momentan trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a spus Speak.

De asemenea, Speak a declarat că relația pe care o are cu Ștefania este tot ceea ce și-a dorit vreodată, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Apariția celor doi eclipseasă orice urmă de îndoială a cârcotașilor care pun la îndoială iubirea dintre cei doi. Întrebat de fanii de pe Instagrm dacă s-a gândit la varianta în care Ștefania ar putea să-l părăsească, Speak a oferit un răspuns pe măsura așteptărilor:

”Momentan nu cred că m-ar părăsi, dar cine știe, când o deveni o babă năzdrăvană ce gânduri va avea?!”, a răspuns Speak

Speak și Ștefania au vorbit despre copii

Speak și Ștefania sunt o pereche perfectă și se completează de minune. Nu trece o zi fără ca aceștia să nu pună măcar un InstaStory pe internet, iar fanii vor în permanență să afle ce mai fac cei doi, și sunt curioși să afle cum va evolua relația dintre ei. Mai ales că, acum toți se întreabă când vor face nunta, și mai ales, când va apărea pe lume un bebeluș, scrie wowbiz.ro.

În ultima discuție, Speak a povestit ceva ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Acesta le-a arătat internauților cum arăta el când era mic, mărturisindu-le și cel mai jenant moment pe care l-a trăit. De aici și până la subiectul delicat: copiii, nu a mai fost mult. Speak le-a dezvăluit fanilor că își dorește să aibă copii cu Ștefania, mai exact faimosul artist spune că ar fi extrem de fericit dacă ar avea chiar gemeni.

După despărțirea de Adelina Pestrițu, Speak a suferit enorm, însă la un an după asta și-a cunoscut iubirea vieții lui, pe Ștefania. Acesta s-a îndrăgostit iremediabil de actuala lui logodnică, alias Libelula. Șetefania a apărut în videoclipul său, dar a avut și colaborări muzicale cu acesta.

După aproape patru ani de relație, cei doi au dat cărțile pe față despre relația lor. Speak a povestit în cadrul unei emisiuni că el a făcut primul pas și că, mai mult decât atât, cu Ștefania se simte în largul său, așa cum nu s-a mai simțit cu nimeni altcineva.

”Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Las să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

În schimb, Ștefania a ținut să precizeze că cel mai mare atu al relației lor este acela că sunt foarte buni prieteni.

”Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru”, a declarat Ștefania, iubita lui Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: