Redactia.ro
Home » Monden » Speak a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Artistul a apărut alături de o șatenă celebră

Speak a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Artistul a apărut alături de o șatenă celebră

Speak a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Artistul a apărut alături de o șatenă celebră

Speak a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Fanii au reacționat imediat la postarea artistului alături de o șatenă celebră. 

Speak a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Artistul a apărut alături de o șatenă celebră

Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul are carismă și a reușit să atragă un număr foarte mare de urmăritori pe rețelele de socializare, folosindu-se foarte mult de simțul umorului pentru a transmite ce crede și ce simte. Recent, logodnicul Ștefaniei a apărut într-o ipostază controversată în mediul online. Fanii au rămas uimiţi, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Speak are o relaţie apropiată cu fanii săi pe care îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa. Recent, artistul a fost prezent la un eveniment la care a participat şi Marisa Paloma. După cum bine se ştie, şatena este însărcinată cu primul său copil, iar în curând va naşte. În glumă, iubitul Ştefaniei a publicat o poză alături de viitoarea mămică în care apare cu o burtă asemănătoare, iar în dreptul fotografiei a publicat şi un mesaj sugestiv: „Sper sa “nasc” inainte ta @marisa.paloma ca nu mai pot cu starile astea de “gravida”. De saptamana care vine ma internez la materinitate”, a transmis artistul pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Când plănuiesc să devină părinți

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt o pereche perfectă și se completează de minune. Sunt naturali și dragostea lor este sinceră, iar acest lucru s-a văzut și la emisiunea ”Asia Express”, acolo unde cei doi au apărut în atenția publicului și s-au remarcat.

Tot în emisiunea a fost și momentul când Speak și-a dat seama că o vrea alături de el pe ”Libelula” și a cerut-o în căsătorie în ediația a 10-a a competiției. Momentul a fost unul emoționant, iar cei doi au focut un show de zile mari. După terminarea concursului au devenit preferații celor de acasă și au strâns pe paginile lor de socializare o comunitate mare și frumoasă.

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Nu trece o zi fără ca aceștia să nu pună măcar un InstaStory pe internet, iar fanii vor în permanență să afle ce mai fac cei doi, și sunt curioși să afle cum va evolua relația dintre ei. Mai ales că, acum toți se întreabă când vor face nunta, și mai ales, când va apărea pe lume un bebeluș, scrie wowbiz.ro.

În ultima discuție, Speak a povestit ceva ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Acesta le-a arătat internauților cum arăta el când era mic, mărturisindu-le și cel mai jenant moment pe care l-a trăit. De aici și până la subiectul delicat: copiii, nu a mai fost mult. Speak le-a dezvăluit fanilor că își dorește să aibă copii cu Ștefania, mai exact faimosul artist spune că ar fi extrem de fericit dacă ar avea chiar gemeni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: