Redactia.ro
Home » Monden » Speak s-a afișat chel pe internet! Cum a reacționat, iubita lui, Ștefania?

Speak s-a afișat chel pe internet! Cum a reacționat, iubita lui, Ștefania?

GALERIE FOTO (3)

Speak și-a șocat fanii după ce s-a afișat compet chel pe rețelele de socializare! Reacția Ștefaniei, iubita lui, a fost surprinzătoare, mai ales că aceasta a făcut-o publică! 

Speak s-a afișat chel pe internet

Speak este cunoscut pentru faptul că mereu are o dispoziție bună și îi place să facă pe toată lumea să râdă. De curând, artistul a vrut să-și surprindă fanii cu fotografie socanță! Speak s-a fotografiat chel și a făcut publică imaginea, așteptând reacția internauților.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Deși gurile rele nu le dădeau prea multe șanse la început de a rămâne împreună, aceștia au demonstrat cu fiecare ocazie că îi leagă sentimente puternice de iubire, cea mai mare dovadă de până acum fiind momentul în care artistul și-a făcut curaj, s-a așezat în genunchi și a cerut-o Ștefania în căsătorie, chiar în timpul unei ediții de la „Asia Express”.

Cântărețul a mărturisit că și-au dat seama cât de bine se înțeleg, iar sentimentele nu au întârziată să apară, dar amândoi au preferat să-și asume public relația când erau siguri 100% de ea, scrie spynews.ro.

”Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie. Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a spus Speak.

Fanii s-au îndrăgostit imediat de ei, asta pentru că au rămas niște oameni simpli și sinceri, chiar dacă au o carieră de succes. Cei doi postează foarte des pe conturile lor de socializare și își țin la curent fanii cu ultimele update-uri din viașa lor. După ce Ștefania i-a surprins pe toți punându-și ștrasuri pe dinți, a venit și rândul iubitului ei să apeleze la o „schimbare de look”.

Speak s-a afișat chel pe internet! Cum a reacționat, iubita lui, Ștefania?

Speak s-a afișat chel pe Instagram! Chiar dacă la o primă vedere părea extrem de real, fanii au observat ulterior că este vorba doar despre un filtru. Iubita lui, Ștefania, nu a așteptat prea mult și i-a lăsat un comentariu, amuzându-se de postare!

”Phahahahhahahaaaaaa”, i-a transmis Ștefania lui Speak pe Instagram.

Cum au reacționat fanii

Nu doar Șteafania a reaționat la postarea lui Speak, ci și fanii acestuia din mediul online. Urmăritorii au asalatat fotografia postată de Speak cu mii de like-uri și comentarii, mulți dintre ei asemănându-l cu Mihai Bendeac și Cosmin Seleși.

Nu îți stă rău / Bendeac, tu ești??? / Nu-i rău tare! / Benone Sinulescu / Mai degrabă Costi Fortza / Vezi că nu-ți stă rău! / hahaha morrr!! tare simpatiiccc!!! / Bromania, tu ești? / Hahah leșinn / Mamă, la prima vedere am crezut că este Cosmin Seleși”, sunt doar unele dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: