Redactia.ro
Home » Monden » Speak și Ștefania, clipe de groază în hotelul unde sunt în carantină. „Am ales cea mai scumpă cameră…”

Speak și Ștefania, clipe de groază în hotelul unde sunt în carantină. „Am ales cea mai scumpă cameră…”

GALERIE FOTO (4)

Speak și Ștefania au ales să-și petreacă vacanța de iarnă în Indonesia, unde sperau să aibă parte de amintiri de neuitat. După ce au fost testați pozitiv cu Covid-19, totul s-a transformat într-un coșmar. Sunt obligați să stea în carantină, iar camera de hotel pe care au primit-o este teribilă.

Speak și Ștefania, clipe de groază în hotelul unde sunt în carantină. „Am ales cea mai scumpă cameră…”

Vacanța din Indonesia s-a transformat într-un coșmar pentru Speak și Ștefania. Cei doi au descoperit că au fost infectați cu Coronavirus, motiv pentru care sunt nevoiți să stea în carantină până se vor vindeca. Au încercat să-și asigure cele mai bune condiții pentru zilele ce vor urma, dar au avut parte de o surpriză neplăcută când au ajuns în camera de hotel.

Deoarece este o fire foarte deschisă, Speak a decis să împărtășească această experiență cu urmăritorii săi din mediul online. A postat câteva fotografii cu camera pe care o primit-o, apoi a povestit prin ce sunt nevoiți să treacă el și iubita sa. Din imagini se poate observa că pereții sunt acoperiți de mucegai, iar în plus nici mâncarea nu este cea mai bună.

Cea mai mare problemă este mizeria, motiv pentru care artistul și iubita sa sunt nevoiți să-și petreacă cea mai mare parte a zilei afară. Se întorc în cameră doar seara, atunci când vor să doarmă, dar odihna de care au parte le pune sănătatea în pericol. Din cauza condițiilor mediocre, cei doi sunt nevoiți să doarmă cu masca de protecție pe față.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile„, a povestit Speak, pe Instagram.

Cum se simt Speak și Ștefania după ce au fost testați pozitiv

Ca totul să fie complet, între cele două vedete și angajații hotelului există și o barieră de limbă. Aceștia nu cunosc bine limba engleză, așadar Speak și Ștefania încearcă să se facă înțeleși și să rezolve această situație.

Speak și Ștefania au aflat că sunt pozitivi cu Covid-19 în urmă cu câteva zile. Din fericire, niciunul dintre ei nu are simptome grave, dar acest lucru nu înseamnă că sunt scutiți de carantină. Se vor putea întoarce în țară abia după ce vor fi testați negativ, iar până atunci sunt nevoiți să-și petreacă restul sejurului la hotel.

„De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a anunțat, sâmbătă, artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: