Redactia.ro
Home » Monden » Spears a pozat într-o ipostază îndrăzneață după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei. Explicația gestului său

Spears a pozat într-o ipostază îndrăzneață după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei. Explicația gestului său

Britney Spears și-a uimit fanii, pe Instagram! Fericită că a scăpat de sub tutela tatălui ei, după 13 ani de luptă prin tribunale, artista s-a pozat nud și a postat câteva poze incendiare, cu sânii la vedere, pe rețelele de socializare.

Spears a pozat într-o ipostază îndrăzneață după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei. Explicația gestului său

Britney Spears (39 ani) profită de libertatea pe care o are acum, după ce zilele trecute instanța a decis că tatăl ei, Jamie Spears, nu-i mai poate controla viața profesională și cea personală. Mândră de formele sale, Britney a lăsat orice inhibiție deoparte și s-a fotografiat nud. A postat câteva poze, pe Instagram, cu sânii la vedere. În câteva imagini postate, Britney ține un trandafir roșu între sâni.

Red rose: Many of Spears' social media posts over the past year have cryptically featured images of red roses or alluded to a 'project red'

Foto: Britney Spears, goală pe Instagram                   Mai multe imagini pe DailyMail

”(…) Am vrut să mă văd altfel…goală. Așa cum m-am născut (…) Sunt o femeie frumoasă, sensibilă, care trebuie să se privească în cea mai pură formă”, a explicat artista gestul ei de a se posta nud pe Instagram.

Jamie Spears a renunțat din proprie inițiativă la a o mai controla pe Britney Spears

După ce timp de 13 ani s-a opus pentru a o elibera pe fiica sa de sub tutela lui, în cele din urmă Jamie Spears a cedat. Inclusiv accesul asupra finanțelor ei i l-a permis cântăreței. Jamie Spears a explicat mereu că își controlează fiica, inclusiv viața profesională și partea financiară, din cauză că aceasta are probleme psihice și astfel nu ar mai avea discernământul necesar pentru a duce un trai normal. Jamie Spears mergea și la concerte cu Britney, îi încheia contracte și avea grijă de banii ei. În tot acest timp, Britney și-a angajat avocați pentru a demonstra că nu are probleme psihice. În anul 2019, Britney a ajuns internată într-un centru de psihiatrie.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney.  Promit să duc mai departe ancheta asupra comportamentului domnului Spears și al altora în acești ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale’, a spus Mathew Rosengar, avocatul lui Britney Spears, conform digi24.ro.

Problemele de comportament ale lui Britney au început să apară din 2007, după ce a divorțat de soțul ei,  Kevin Federline, cu care are doi copii. Aceștia se află în custodia lui Kevin, deoarece Britney le-a pierdut custodia.

Britney Spears are grijă să nu se îmbrace prea sexy: „Nu vreau să-mi fac copiii de râs” | Știri | Un site de muzica

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: