Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Ce s-a transformat! Artista cu kilograme în plus

O recunoști? Ce s-a transformat! Artista cu kilograme în plus

GALERIE FOTO (3)

La cei 39 de ani, artista cunoscută în lumea întreagă, a ajuns să aibă kilograme în plus și, astfel, fanii să o recunoască cu greu. Iată cum au suprins-o paparazzi, pe străzile din Los Angeles.

O recunoști? Ce s-a transformat! Artista cu kilograme în plus

Kilograme în plus, celulită, nemachiată, părul neîngrijit și îmbrăcată parcă în grabă, așa a fost surprinsă una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din lumea întreagă. Paparazzi au fotografiat-o astfel pe cântăreața ajunsă la vârsta de 39 de ani, în timp ce a mers să depună mărturie la curtea din Los Angeles, privind tutela ei. Ea a cerut ca tatăl ei să nu-i mai fie tutore, după ce i-a pus stăpânire pe toată averea. V-ați dat seama despre cine este vorba?

Ei bine, ne referim la Britney Spears, care miercuri s-a prezentat la curtea din Los Angeles, însoțită de bodyguard-ul, cerând ca tatăl ei să nu-i mai  fie tutore. Asta după ce bărbatul a decis ca banii din concerte să i le strângă el, din cauză că Britney are probleme mintale. Felul cum au fototografiat-o paparazzi de la Daily Mail nu-i face deloc favoare lui Britney Spears, al cărui fizic seducător a dispărut complet.

Britney Spears a fost pentru prima dată în fața unui judecător în cazul tutelei sale, după ce încă de vara trecută a solicitat ca Jamie Spears să nu-i mai fie tată. De altfel, acest lucru se întâmplă și după ce în anul 2008, instanța a decis ca ea să fie în grija tatălui. Britney, însă, se apără spunând că nu are probleme mintale, odată ce Jamie Spears a început să-i controleze viața profesională și personală. Britney ar avea o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari.

Casual: Spears donned a casual ensemble for her visit to the Ventura County Sheriff’s department

Foto: Daily Mail

Britney Spears, probleme cu comportamentul din 2007

Și fanii lui Britney Spears susțin că aceasta este sănătoasă, iar la un moment dat, s-au tuns cheli pentru a-și demonstra loialitatea. Ei au amintit de anul 2007, când Britney a dat semne de probleme comportamentale. S-a tuns cheală.

Disturbing reason Britney Spears shaved head finally confirmed 12 years after breakdown - Mirror Online

La vremea respectivă, se zvonea că Britney a decurs la acest gest fiind afectată de divorțul de soțul ei, cu care are doi copii. În anuș 2019, James Spears și-a internat fiica într-un spital de psihiatrie.

Britney Spears are grijă să nu se îmbrace prea sexy: „Nu vreau să-mi fac copiii de râs” | Știri | Un site de muzica

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: