Redactia.ro
Home » Știri » Britney Spears renunță la cariera muzicală din cauza tatălui. Ce a făcut James Spears

Britney Spears renunță la cariera muzicală din cauza tatălui. Ce a făcut James Spears

Britney Spears se teme de tatăl ei și din acest motiv este dispusă să renunțe la cariera din muzică pe care și-a construit-o înncă din 1992. 

 

Care este motivul din spatele deciziei artistei

Britney Spears este hotărâtă să nu mai cânte niciodată dacă attăl ei va continua să îi administreze banii câștigați din muzică. Artista în vârstă de 38 de ani vrea să scape definitiv de controlul pe care tatăl acesteia îl are asupra ei. Jamie Spears este un tată autoritar, după cum artista a declarat de-a lungul timpului.

Jamie Spears este cel care administrează conturile și bunurile artistei și a obținut în instanță custodia pentru acestea. Artista nu își mai poate administra banii câștigați din muzică încă din anul 2008. Artista se teme de propriul tată și a declarat că nu își va relua cariera  atâta timp cât tatăl său deține puterea asupra acesteia, a declarat avocatul artistei la audierea de marți care a avut loc la Curtea Superioară din Los Angeles.

Britney Spears a amenințat că nu va mai cânta niciodată, până când averea nu va reveni în proprietatea ei.

Clienta mea m-a informat că îi este frică e tatăl ei. Nu va mai cânta niciodată dacă tatăl ei va rămâne responsabil de cariera sa”, a declarat Samuel D. Ingham III, avocatul artistei, conform Associated Press.

Britney, acuzată că a consumat substanțe interzise

 

Marți, la Curtea Supremă  de Justiție din Los Angeles, judecătoarea Brenda Penny a refuzat să suspende tutela lui Jamie Spears asupra averii fiicei sale, Britney Spears. Tatăl autoritar al artistei este revoltat de comportamentul artistei care consuma substanțe interzise, deși au trecut mulți ani de când Britney nu a mai avut probleme cu substanțele interzise.

Britney Spears a fost internată și într-o clinică de psihiatrie.

Reprezentatul legal al lui Jamie Spears a explicat că tatăl artistei a avut grijă de copiii artistei, atunci când artista consuma substanțe interzise. Conform spuselor acestuia, Britney Spears a avut probleme financiare destul de grave în anul 2008, când artista era îngropată în datorii. Astăzi, artista are o avere de 60 de milioane de dolari, pe carea  obținut-o cu ajutorul tatălui ei.

Jamie Speras a renunțat temporar, în anul 2019, la administrarea averii fiicei ei, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut. Britney Spears a cerut instanței, în anul 2020,  să nu revină sub tutela tatălui ei.

Artista a vut probleme serisoase în la începutul anilor 200, motiv pentru care a pierdut dreptul de a-și gestiona banii pe care i-a câștigat din muzică. Jamie Spears a deținut controlul asupra averii artistei timp de 12 ani.

 

Britney Spears, probleme de sănătate mintală

Artista Britney Spears ar fi avut probleme cu sănătatea mintală, iar unii dintre fani sunt de părere că artista a fost forțată să accepte acel aranjament. Astfel, fanii au demarat anul trecut campania #FreeBritney.

,,Britney se opune ferm venirii lui James ca tutore al ei ”, era mesajul susținut în documentele depuse la Curtea Superioară a Californiei.

Arista a fost spitalizată în trecut și trimisă la dezintoxicare, după ce a cosnumat substanțe interzise. În urma acestui lucru, Britney Spears a pierdut custodia celor doi băieți pe care îi are cu cel de-al doilea soț, âDavid Federline.

Cântăreața își dorește ca managerul Jodi Montgomery, care a luat locul tatălui ei în utlimul an, să îl înlocuiască permanent ca tutore. James Spears primește, prin ordin judecătoresc, 130.000 de dolari anual, ca tutore.

Din 2016, Britney Spears are un iubit cu 12 ani mai tânăr decât ea, care este fotomodel și antrenor de fitness.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: