Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Britney Spears spune că fiica lui suferă de demență. Fanii artistei îl contrazic

Tatăl lui Britney Spears spune că fiica lui suferă de demență. Fanii artistei îl contrazic

Un război dur s-a iscat între Britney Spears și tatăl ei. Bărbatul spune că a început să-i controleze finanțele fiicei sale, din cauză că aceasta are probleme psihice. Fanii celebrei artiste nu sunt de acord cu el.

Tatăl lui Britney Spears spune că fiica lui suferă de demență. Fanii artistei îl contrazic

După ce mai mulți fani ai lui Britney Spears s-au ras în cap în semn de susținere față de artistă, tatăl celebrei cântărețe a explicat că îi controlează banii fiicei sale, din cauză că suferă de demență. În continuare fanii îl contrazic, spunând că, dacă Britney ar avea probleme psihice, nu ar mai fi capabilă să-și memoreze melodiile și coregrafiile, potrivit okmagazine.ro.

Presa internașională de altfel, precizează că Britney a lansat o piesă de ziua ei, când a împlinit 39 de ani, în decembrie 2020, Swimming In The Stars, și-a scos și patru albume pe piață și chiar a reușit să aibă și patru turnee mondiale, de când este sub autoritatea tatălui, în ceea ce privește banii.

Documentar despre Britney Spears

Săptămâna viitoare va apărea un documentar, în Marea Britanie, despre Britney Spears, realizat de jurnalistul Mobeen Azhar. Documentarul va avea ca subiect starea psihică a lui Britney. Jurnalistul va demonstra prin acte  demenţa de care ar suferi Spears. Acestea ar fi o dovadă  concretă a supravegherii sale stricte, legală, de 12 ani încoace.

Britney Spears s-a tuns cheală în trecut

Primul semn care a stârnit semne de întrebare asupra comportamentului lui Britney Spears a fost atunci când s-a tuns cheală. Se întâmpla în anul 2007, iar atunci când a fost întrebată de paparazzi de ce a decurs la acest gest, artista a replicat: ”Din cauza voastră.”

ZECE vedete care arată DIFERIT rase în cap | Lifestyle | ZU TV

Britney trecea în anul respectiv și printr-un divort de soțul ei, cu care are doi copii. Gurile rele au mai explicat gestul cântăreței ca fiind o metodă de a fi și mai mult în centrul atenție, dar și ca pe un semn de strigăt de ajutor. În 2019, Britney a fost internată și într-un centru de psihiatrie.

Britney Spears are grijă să nu se îmbrace prea sexy: „Nu vreau să-mi fac copiii de râs” | Știri | Un site de muzica

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: