Redactia.ro
Home » Monden » Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei. Scandalul dintre cei doi pare că nu se mai termină

Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei. Scandalul dintre cei doi pare că nu se mai termină

GALERIE FOTO (3) Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei.

Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei. În ultima perioadă, celebra artistă trece printr-o perioadă cumplită. Britney Spears se judecă cu propriul tată pentru a avea dreptul la viață. Surse din interiorul familiei susțin că scandalul dintre cei doi este departe de a se încheia.

Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei. Scandalul dintre cei doi pare că nu se mai termină

Abuzurile la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei. Războiul dintre Britney Spears și tatăl ei pare că nu se mai termină. Artista se judecă cu propria familie pentru a avea dreptul să își vadă singură de viață fără a fi controlată de cineva. Celebra cântăreață a înaintat judecătoriei o cerere prin care cerea eliminarea tatălui ei din tutală.

Ulterior, instanța a respins cererea vedetei. James Spears a obținut tutela fiicei sale în 2008, după ce blondina a avt o cădere nervoasă. Așadar, tatăl acesteia deține controlul asupra afacerilor artistei. În urmă cu câteva zile, Britney Spears a avut o pledoarie emoționantă în fața judecătorului, cerând încetarea tutelei „abuzive” a părintelui său. Conform unor surse din interiorul familiei, James Spears ar fi folosit câteva apelative șocante la adresa fiicei sale, după încheierea audierii din cadrul procesului de tutelă. Aceasta ar fi spus despre propria fiică că este o „curvă grasă” și o mamă îngrozitoare.

De asemenea, acesta i-ar fi spus unei prietene de familie că, de fapt, el este Britney Spears, cu referire la faptul că el a făcut-o vedetă pe fiica lui. Jacqueline Butcher, prietenă de familie, a declarat că, în 2008, atunci când Jamie a internat-o pe artistă într-o clinică de psihiatrie, i-ar fi spus câteva cuvinte de-a dreptul îngrozitoare.„Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă, o să-ţi ia un antrenor şi-o să-ţi revii în formă”, ar fi fost cuvintele barbatului.

Mai mult, James Spears i-ar fi spus fiicei sale că își va putea vedea copiii doar dacă îi va asculta ordinele. Lynne Spears, mama lui Britney, nu a avut niciun cuvânt de spus în fața acestei situații, femeia susținându-l pe bărbat în defavoarea fiicei sale. „Ascultă-l pe tati şi îţi vor da drumul de acolo!”, i-ar fi spus aceasta lui Britney Spears.

Averea lui Britnet Spears rămâne sub controlul tatălui ei

Judecătorul american a respins cererea depusă de Britney Spears de retrage tatălui ei tutela asupra averii sale. Avocatul artistei a cerut unei instanțe din Los Angeles să o scoată de sub tutela judiciară sub care a trăit vreme de 13 ani. În vârstă de 39 de ani, Britney Spears a declarat în fața instanței că vrea cu orice preț să fie stăpână pe viața ei.„Sunt traumatizată. Nu pot să dorm, sunt deprimată și furioasă și plâng în fiecare zi”, i-a spus Britney judecătoarei.

Starul a povestit că în toți aceștia ani, părintele său i-a interzis să își vadă prietenii, fiind forțată să susțină concerte, să ia medicamente. De asemenea, Britney a declarat că nu a avut dreptul să decidă dacă să mai facă un copil sau nu, fiind obligată să ia contraceptive. Artista a declarat că familia sa a obligat-o să susțină un concert în LA chiar dacă avea febră mare, dându-i tratament cu litiu, care a făcut-o să să simtă o stare euforică. „Nu ştiam că pot să depun o petiţie pentru ca tutela judiciară să se încheie”, a mărturisit Britney Spears.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: