Redactia.ro
Home » Monden » Veste proastă pentru Britney Spears! Instanța a decis că averea ei rămâne tot în posesia tatălui

Veste proastă pentru Britney Spears! Instanța a decis că averea ei rămâne tot în posesia tatălui

După ce în urmă cu câteva zile, Britney Spears a mers la curtea din Los Angeles, cerând ca tatăl ei să nu-i mai  fie tutore, pentru a-și putea recăpăta averea, instanța a luat o decizie în defavoarea ei. Jamie Spears îi va în continuare tutore, iar averea ei va fi tot în mâna acestuia.

Veste proastă pentru Britney Spears! Instanța a decis că averea ei rămâne tot în posesia tatălui

Deși voia să-l decadă pe tatăl ei din drepturile părintești, Britney Spears nu a reușit! Curtea din Los Angeles a decis că Jamie Spears să-i dețină în continuare averea fiicei lui, deoarece aceasta are probleme mintale. În fața instanței, Britney a negat problemele sale de sănătate și și-a acuzat tatăl  că o împiedică să se recăsătorească și că îi dă forțat anticoncepționale pentru a-i lua el toți banii, transmite Realitatea Plus.

”Am mințit și am spus întregii lumi că sunt bine și că sunt fericită. A fost o minciună. Acum vă spun adevărul: nu sunt fericită, nu pot să dorm și sunt foarte nervoasă. Totul e o nebunie. Sunt în depresie, plâng toată ziua. Am avut 24 din 24 de ore cineva care mă păzea. Aveam și un bucătar care gătea pentru mine zilnic. Mă priveau cum mă schimb, de dimineață până seara, nu aveam absolut deloc intimitate”, a spus artista internațională în fața instanței.

Foto: Britney Spears, însoțită de bodyguard-ul ei la curtea din Los Angeles

Încă de anul trecut Britney Spears și-a dat tatăl în judecată. Potrivit presei de peste hotare, tatăl cântăreței are grijă și de concertele fiicei sale, pentru că aceasta nu ar mai avea deplinătatea mintală pentru încheirea de contracte și tot ce înseamnă parte administrativă pentru un concert.

Britney Spears, probleme comportamentale

Britney Spears s-a a retras din muzică din 2018, iar în 2019, ea a fost internată într-o clinică de reabilitare de tatăl ei, sub a cărui tutelă se află din 2008. Asta după ce din 2007 Britney  a manifestat comportamente bizare. S-a tuns cheală, ea dând vina atunci pe jurnaliști, dar s-a scris și că a fost afectată de divorțul de soțul ei, Kevin Federline, cu care are doi copii. În privința copiilor, Britney le-a pierdut custodia și are drept de vizită.

Britney Spears are grijă să nu se îmbrace prea sexy: „Nu vreau să-mi fac copiii de râs” | Știri | Un site de muzica

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: