Redactia.ro
Home » Știri » Spitalul din Târgu-Jiu s-a transformat în bordel! Un medic și o asistentă au întreținut relații sexuale în secția de terapie intensivă

Spitalul din Târgu-Jiu s-a transformat în bordel! Un medic și o asistentă au întreținut relații sexuale în secția de terapie intensivă

Spitalul s-a transformat în bordel

Spitalul din Târgu-Jiu s-a transformat în bordel, iar cadrele medicale fac ce le taie capul! Un medic și o asistentă au fost prinși întreținând relații sexuale în secția de terapie intensivă.  

Spitalul s-a transformat în bordel

Un medic și o asistentă medicală de la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu au fost surprinși întreținând ralații sexuale în secția ATI. La aceasta secție, ambii își desfășurau acticitatea profesională. Cei doi sunt acum cercetaţi de Consiliul etic a unităţii medicale pentru fapta comisă în spaţiile spitalului.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, dar și Ministerul Sănătății au primit o sesizare anonimă cu privire la aventurile celor două cadre medicale. Ce este cel mai grav, este faptul că în sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul, scrie adevarul.ro.

”În perioada 19 – 26.10, medicul rezident, deşi însurat, a petrecut cu colega noastră. Asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Medicul a împrăștiat covid-ul peste tot

Potrivit aceleiași sesizări, medicul a petrecut cu asistenta o noapte la hotel după ce aceasta a fost confirmată cu virusul Covid-19. Acesta nu a rămas în izolare și și-a continuat activitatea la secția de terapie intensivă, infectând astfel mai multe persoane cu care a intrat în contact.

”În data de 26.10.2020 doctorul a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru. A venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare. Reuşind astfel să se înregistreze, în această perioadă,  foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, arată aceeași sezisare.

Potrivit personei care a explicat situația Spitalului de Urgență din Târgu-Jiu, instituția medicală s-a transformat într-un adevărat bordel.

”A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel. În sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet. Acolo unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, relatează sursa.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: