Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână a fost bătută și dată afară din Spitalul Universitar. Rudele au găsit-o în stradă

O bătrână a fost bătută și dată afară din Spitalul Universitar. Rudele au găsit-o în stradă

Bătrâna a fost dată afară din Spitalul Universitar

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost dată afară și lovită de angajații Spitalului Universitar din București. Rudele au găsit-o în fața spitalului lovită la cap. 

Bătrâna a fost dată afară din Spitalul Universitar

Bătrâna a fost transportată din greşeală la Spitalul Universitar, având în vedere că spitalul nu este suport COVID. Acolo, a fost umilită și lovită, apoi aruncată în stradă. Fiica bătrânei a povestit că mama ei s-a simțit rău, motiv pentru care familia a solictat o ambulanță pentru a putea fi transportată la spital, scrie antena3.ro.

Potrivt acesteia, medicii de pe ambulanță au transportat femeia la Spitalul Universitar, care nu este suport Covid. Așa s-a produs încurcătoră, iar bătrâna a fost dată afară din din unitatea medicală.

”Ambulanța a venit într-o oră dar, dintr-o regretabilă eroare ce nu ne aparține, a dus pacienta la Spitalul Universitar, care nu este spital suport Covid. După multe certuri avute telefonic, discuții în care am solicitat inclusiv transferul ei la o unitate spitalicească suport Covid, mi s-a răspuns impertinent și urlând la mine, de parcă as fi adus-o eu. Ce facem doamnă, ne batem joc de banii contribuabililor?”. În jurul orei 18:30 am discutat telefonic cu o persoană din spital care mi-a spus că îi fac externarea și trebuie să ne deplasăm să o luăm.

Am întrebat nedumerita daca este ok, știind că transportul unui pacient Covid pozitiv nu se face decât cu ambulanța. Mi-au zis sa vin să o iau cu mașina personală. Am găsit-o prăbușită pe calea de acces ambulanțe situată​ în​ fața UPU Spital Universitar. Probabil a amețit și s-a impiedicat. Are 74 ani și era dezhidratată.​

În​ urma​ prăbușirii​ s-a lovit la cap și​ au reinternat-o​ pentru investigații​ suplimentare. Asta​ dupa​ ce am făcut​ scandal și​ am amenințat​ că le chem la poarta toate posturile TV”, a scris Tudor Cristina în postarea de pe Facebook.

Femeia a fost umilită în spital

Fiica bătrânei, a declarat, de asemenea, că mama ei a fost umilită în perioada în care s-a aflat în spitalul din Bucureşti. Aceasta suține că s-a urlat le femeie și că nu i s-a dat nici măcar un pahar cu apă.

„Pe perioada internarii a fost sistematic umilita de cadrele medicale, tinuta pe un scaun, urlandu-se in permanenta la ea. Nu i s-a dat nici macar​ un pahar cu apa in​ vederea luarii​ tratamentului specific cardiacilor. Din acelasi​ motiv a fost în​ imposibilitatea de a-si lua tratamentul specific Covid, prescris de medicul de familie”, a mai scris femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: