Redactia.ro
Home » Știri » SRI face angajări! Câte posturi sunt scoase la concurs și ce salariu poți primi

SRI face angajări! Câte posturi sunt scoase la concurs și ce salariu poți primi

SRI face angajări

Serviciul Român de Informații este în căutarea unor noi angajați.Dacă ți-ai dorit mereu să lucrezi la această instituție, aceasta este șansa ta! Iată ce posturi sunt scoase la bătaie, de fapt, dar și ce salariu ai putea primi din poziția de debutant.

SRI caută angajați. Ce posturi sunt disponibile

Sunt mai multe posturi scoase de SRI la concurs. Este vorba despre locuri destinate atât absolvenților de clasa a XII-a, dar și pentru cei ce au făcut deja o altă facultate, sau sunt experți în limbi străine. Iată ce posturi sunt scoase la bătaie și mai multe detalii despre fiecare program în parte, dar și câte locuri sunt disponibile.

Dacă te interesează și ce salariu ai primi dacă ai fi angajat la SRI, atunci trebuie să știi că informațiile arată că un debutant are un venit de 2.500 de lei pe lună. Un subofițer primește 4.000 de lei, iar un ofițter primește 5.000 de lei. Salariul crește și în funcție de vechime, căci un colonel cu 20 de ani vechime poate primi 9.000 de lei pe lună.

Ce posturi sunt scoase la bătaie de SRI

OFIŢERI OPERATIVI ŞI ANALIŞTI

Acest program este destinat atât celor care sunt în clasa a XII-a, care au absolvit, cât și celor care au absolvit deja un ciclu de licență. Locurile sunt foarte puține!

Pentru licență

„Programul este adresat atât elevilor aflați în clasa a XII-a, cât și absolvenților cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani, care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informaţii.

Pentru anul universitar 2021-2022, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” scoate la concurs locuri, pentru cursuri universitare de licență, după cum urmează:

Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Psihologie Informaţii – 20 locuri

Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Studii de securitate şi informaţii – 10 locuri”, transmite SRI pe site-ul propriu.

Pentru master:

„Studiile universitare de master profesional se adresează absolvenților de studii de licență care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informații. Pentru anul universitar 2021-2022, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” scoate la concurs locuri pentru cursuri universitare de master, după cum urmează:

pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Intelligence și securitate națională – 40 de locuri

pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Analiză de Intelligence – 20 de locuri”, anunță SRI.

SPECIALIŞTI IT&C

A doua specializare pusă la bătaie de SRI este aceasta. Iată cum se face înscrierea la admitere:

„Înscrierea la concursul de admitere pentru locurile alocate Serviciului Român de Informaţii la cursurile de licență din domeniul tehnic în cadrul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București (32 de locuri) şi Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” (9 locuri). Aceste cursuri de adresează atât elevilor aflați în clasa a XII-a, cât și absolvenților cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani, care își doresc o carieră cu profil tehnic în domeniul securității naționale”, anunță SRI.

CUNOSCĂTORI DE LIMBI STRĂINE

Mai este nevoie și de experiți în limbi străine. Iată ce etape trebuie să parcurgă candidații:

„Toate posturile vor fi ocupate în sistem concurenţial, procesul de selecţie presupunând promovarea mai multor etape / probe eliminatorii (ordinea acestora depinde de domeniul în care se face încadrarea):

evaluarea CV-ului transmis la hr@sri.ro;

interviuri de selecţie;

teste de evaluare a cunoştinţelor, a competenţelor profesionale şi a celor lingvistice, precum şi a unor aptitudini;

examinarea medicală;

verificări de securitate prevăzute de H.G. nr. 585/2002 pentru accesul la informaţii secrete de stat”, a precizat SRI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: