Redactia.ro
Home » Știri » Stagiunea estivală a Teatrului Odeon. Jurnalul lui Robinson Crusoe, spectacol în aer liber

Stagiunea estivală a Teatrului Odeon. Jurnalul lui Robinson Crusoe, spectacol în aer liber

Spectacol Teatrul Odeon

În momentele dificile din perioada stării de urgență, spectacolul de teatru s-a reinventat și nu a încetat să își încânte spectatorii, adaptându-se la măsurile de prevenire și control impuse de autorități. Totul a putut fi posibil datorită spațiului online prin platforme specializate, la care chiar și Teatrul Odeon a recurs pentru difuzarea spectacolelor din seria Mari spectacole @ODEON.

Din dorința de a fi în continuare alături de publicul său, în aceste vremuri încă delicate pentru omenire, reprezentanții Teatrului Odeon au anunțat deschiderea, din 23 iulie, a Stagiunii Estivale din Parcul Regele Mihai I al României (Parcul Herăstrău).

Un spectacol atât pentru adulți, cât și pentru copii

Pe data de 4 august, ora 21:00, spectatorii au șansa de a vedea „Jurnalul lui Robinson Crusoe”, un musical după „Insula” de Gellu Naum, în regia lui Mihai Măniuțiu. Muzica, decorul, costumele și coregrafia sunt asigurate de Ada Milea, Adrian Damian, Andrada Chiriac și Andrea Gavriliu. Din distribuție fac parte Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiță, Antoaneta Zaharia, Ionuț Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaș, Relu Poalelungi, Alex Neagu (tobe).

„N-am mai văzut de câteva luni un spectacol atât de viu, unul căruia să nu-i găsesc cusur și, mai mult, care să mă țină toată un zâmbet și-un dat din picior. […] Se cântă și se dansează 75 de minute întregi (pregătiți-vă pentru încă 15 de aplauze), în ritmuri dintre cele mai felurite. În plus, tobele lui Alex Neagu sunt demne de orice concert indie-pop”, a declarat Cătălina Miciu, de la Scena9.

Chiar și cei mici se pot bucura de acest spectacol în aer liber, acesta fiind recomandat și pentru copiii de peste 8 ani.

„Jurnalul lui Robinson Crusoe este un spectacol care are toate șansele să te bucure. Asta dacă lași pretențiile absurde acasă și ai simțul umorului antrenat pentru absurd. Într-un ritm pe care simți nevoia să îl bați și tu în sală cu piciorul, plin de culoare și foarte mișcat, are toate șansele să te facă să te simți bine la teatru. Iar asta e, poate, cea mai importantă reușită pentru un act artistic. Așa că…Let them entertain you!”, a dezvăluit Alina Epîngeac, de la Yorick.

Programul integral al Teatrului ODEON @Herăstrău

Biletele vor putea fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău). Programul integral poate fi, de asemenea, consultat pe site, unde veți descoperi și restul spectacolelor programate în Stagiunea estivală a Teatrului Odeon @Herăstrău.

Desfășurarea spectacolelor implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, așa cum au fost aprobate prin Ordinul nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locație o serie de reguli. Acestea pot fi citite pe pagina de Facebook a evenimentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: