Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Stai acasă pe un MUNTE de BANI şi nu ştiai! Caută bine, prin sertare, bancnotele vechi, scoase din circulaţie. Valorează o avere

Stai acasă pe un MUNTE de BANI şi nu ştiai! Caută bine, prin sertare, bancnotele vechi, scoase din circulaţie. Valorează o avere

Bancnota care va fi retrasă din circulație! De ce ridică semne de întrebare cu privire la scopurile în care e folosită

Bancnotele și monedele vechi pot costa astăzi sume mari de bani, de aceea este și motivul pentru care proprietarii lor le vând pe diverse site-uri de anunțuri.

Site-urile de anunțuri s-au umplut de mesaje în care colecționarii anunță că-și pun în vânzare bancnotele vechi.

O bancnotă cu Lucian Blaga – 15.000 de euro

Internetul abundă în anunțuri de vânzare a banilor vechi românești. Prețurile diferă de la un cumpărător la altul, de vechimea bancnotei, dar și de starea acesteia. Prețurile pornesc de la câțiva zeci de lei și pot ajunge la câteva sute.

Bancnota pe care s-ar putea să o ai și tu acasă te-ar putea îmbogăți. Se vinde cu 50.000 de euro
Sursa foto: captură OLX.ro

De exemplu, pe site-ul olx.ro, o bancnotă de 5.000 de lei cu Lucian Blaga din anul 1989 este vândută cu 15.000 de euro! Un preț uriaș, dacă ne gândim că sunt localități în care o garsonieră se vinde cu 5000 de euro.

Vând obiect de colecție BANCNOTĂ DE 5000 de lei din 1989 (Revoluție). Este originală, nu este contrafăcută. Puteți verifică seria oricând. Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunț.

Bancnota cu eclipsa – 2.500 euro

Un proprietar din Caraș-Severin își vinde bancnota de 2.000 de lei, cu eclipsă, cu nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro, cam cât costă o mașină la mâna a doua.

Vând bancnotă 2.000 de lei eclipsă 1999, am avut-o la vârsta de 7 ani și chiar m-am bucurat de eclipsă în 11 August 1999. Țin foarte mult la bancnotă!”, a scris bărbatul în anunțul său de pe un site de vânzări.

Un alt utilizator al platformei cere suma de 3.000 de euro pentru o bancnotă cu eclipsă din anul 2000. Se pare că bancnotele de 2.000 de lei din anul 1999 sunt primele bancnote emise în România care au fost confecţionate din polimeri.

Bancnotă cu Bălcescu – 2.500 lei

Un astfel de colecționar a postat pe pe un site dedicat un anunț în care precizează că vinde o bancnotă cu chipul lui Nicolae Bălcescu, din anul 1966. Prețul pe care îl cere colecționarul este de 2.500 de lei, condiționat de livrare personală.

„Nu accept schimb, livrare personală în Militari sau Piața Unirii”, a mai scris cel care a pus anunțul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: