Redactia.ro
Home » Monden » Star de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare. Fanii sunt șocați

Star de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare. Fanii sunt șocați

GALERIE FOTO (2) danny

Danny Masterson, în vârstă de 47 de ani, a primit o sentință de 30 de ani de închisoare în urma condamnării sale pentru violurile comise acum mai bine de două decenii. Celebra vedetă nu a mai avut nicio șansă, deoarece judecătoarea Charlaine Olmedo de la Curtea Superioară din Los Angeles a emis decizia.

Star de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare

La data de 31 mai, un juriu compus din șapte femei și cinci bărbați a examinat cu atenție cele două acuzații care au fost aduse împotriva vedetei. Pe parcursul unei săptămâni, au investigat detaliile evenimentelor din 2003, care au avut loc în reședința sa din Hollywood Hills. În plus, starul a fost acuzat că și-a abuzat iubita, care a depus mărturie în acest sens.

danny masterson
Danny Masterson

Prima victimă este o femeie care frecventa aceeași biserică cu Danny Masterson și care a fost acuzată că ar fi colaborat cu el pentru a atrage tineri. Ea afirmă că a vizitat casa actorului pentru a recupera un set de chei și că Masterson i-a oferit o băutură cu substanțe narcotice fără consimțământul ei. După aceea, susține că a fost victima unui abuz sexual în dormitorul de la etaj. Cu toate că a depus o plângere la poliție abia în 2004, nu s-a întreprins nimic în acest caz. Totuși, în 2016, a revenit pentru a cere dreptate.

Ce acuzații îi sunt aduse lui Danny Masterson

A doua victimă este chiar fosta iubită a lui Danny Masterson, cu care a avut o relație între 1996 și 2002. Aceasta a declarat că a fost supusă abuzurilor fizice și sexuale în timpul relației lor. Cu toate acestea, a durat 15 ani până când a strâns suficient curaj pentru a merge la poliție și a denunța abuzurile suferite de la fostul ei partener.

A treia victimă afirmă că l-a întâlnit pe artist pentru prima dată în momentul în care a fost victima abuzului. Ea era adolescentă și participa la aceeași biserică. În anul 2003, Danny Masterson a invitat-o să vină la casa lui, iar ea i-a comunicat clar că nu dorea să aibă relații intime cu el. Cu toate acestea, celebrul actor a dus-o mai întâi în jacuzzi, apoi în dormitor, unde a abuzat-o sexual. Ani mai târziu, în 2017, ea a luat decizia de a se adresa autorităților și a împărtășit povestea sa.

Danny Masterson a fost apărat în instanță de avocații Shawn Holley și Philip Cohen. Recent, Shawn Holley a afirmat că intenționează să facă apel, deoarece consideră că sentința nu este corectă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: