Redactia.ro
Home » Știri » Stare de alertă în București! Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert. Un incendiu violent a izbucnit

Stare de alertă în București! Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert. Un incendiu violent a izbucnit

pompieri

În acest moment, un incendiu de mari proporții are loc în zona Piața Muncii din București, unde pompierii au intervenit deja pentru a stinge flăcările care au afectat trei case. Oamenii au fost evacuați în grabă și au fost semnalate și victime.

Mesaj RO-Alert în București! Un incendiu violent a izbucnit

Prin intermediul unui mesaj Ro-Alert, oamenii din apropierea incendiului au fost avertizați să se țină departe de zona afectată și să-și închidă ferestrele pentru a evita inhalarea fumului. Din cauza intensității incendiului, pompierii au fost nevoiți să aducă la fața locului un număr suplimentar de autospeciale, crescând dispozitivul de la 12 la 20.

Astfel, în zona Piața Muncii din București a avut loc o intervenție de urgență a pompierilor din cauza unui incendiu masiv care a izbucnit inițial la o locuință. Cu toate acestea, flăcările s-au extins rapid și au cuprins alte două case din apropiere.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu violent

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din mun. București. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case.

Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum).

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate. Alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și 3 ambulante SMURD. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a fost mesajul celor de la ISUBIF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: