Redactia.ro
Home » Monden » Starea Danei Deac după ce a învins cancerul de cinci ori. Ce a avertizat-o medicul

Starea Danei Deac după ce a învins cancerul de cinci ori. Ce a avertizat-o medicul

Dana Deac, fosta prezentatoare de la TVR, este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Ea a învins cancerul de cinci ori, însă, a mai primit o altă veste din partea medicului care a șocat-o.

Starea Danei Deac după ce a învins cancerul de cinci ori

Dana Deac are 58 de ani și a învins de cinci ori cancerul. Dar, fosta prezentatoare de la TVR a mai primit o veste tristă din partea medicului, în urmă cu câteva luni, pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare, informează gândul.ro.

Dana Deac a dezvăluit că a fost din nou la doctor după ce s-a trezit cu mai multe dureri de cap foarte mari. Fosta prezentatoare a relatat întreaga discuție cu medicul, care a încurajat-o și care i-a recomandat să-și schimbe stilul de viață pentru a nu suferi un accident vascular cerebral.

”Azi am fost la doctor pentru ca nu scap de dureri de cap de doua zile. Mi-a spus foarte ferm: „Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scapa. Așa ca alegeți! Va luptați cu mafioții sau va salvați viața? Am văzut ce ați făcut in ultimul timp. Dv alegeți. Eu as vrea sa va fiu doctor și peste 10 ani”, a spus Dana Deac pe contul ei de facebook.

Acasă a ajuns cu aceleași dureri de cap și a fost martora unei scene care a pus-o și mai tare pe gânduri.

”Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat nelinistea născuta de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Ma întrebau dacă sa sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează. Pentru cei care locuiesc in Floreasca și nu se mai bucura de serviciile de cablu de la RCS: cineva din echipa angajata de Persoana Fizica “nominalizata” pe panoul santierului a tăiat cablul magistrala de la RCS. Ni s-a comunicat ca nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau ca șefii lor au făcut asta…Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severa și rece.”, a scris vedeta TVR pe rețelele sociale.

Dana Deac, cancer la sân

Dana Deac a descoperit că are cancer la sân în anul 2007. Vestea a primit-o după ce a mers la un control de rutină.

„În anul 2007, am hotărât să-mi fac o mamografie fără nicio trimitere de la doctor. Aşa m-am gândit eu că e civilizat. Mamografia a fost citită de o doamnă doctor care mi-a transmis că sunt sănătoasă, asta în scris nu doar verbal. La patru luni după mamografie, am trăit să văd cum din corpul meu cancerul ieşea la suprafaţă. Pentru cancerul de sân, am făcut de două ori chimioterapie, în 2008 şi 2013-2014. După chimioterapia din 2008, am urmat protocolul ca la carte, adică am făcut 30 de şedinţe de radioterapie şi brahiterapie. La un an şi jumătate, cancerul a revenit. Am urmat tratamentele alopate, am apelat şi la medicina naturistă, am urmat dieta fără lactate, post intermitent, câte şi mai câte. Un doctor mi-a spus că traseul meu se înscrie la cazurile excepţionale, la procentele mici, care acum sunt din ce în ce mai numeroase, din nefericire”, mărturisea Dana Deac într-un interviu pentru Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: