Redactia.ro
Home » TV » Dana Deac are din nou probleme de sănătate. Cu ce confruntă după ce a învins cancerul de 5 ori

Dana Deac are din nou probleme de sănătate. Cu ce confruntă după ce a învins cancerul de 5 ori

Dana Deac are din nou probleme de sănătate

Dana Deac s-a luptat de cinci ori cu cancerul și de fiecare dată a învins. Jurnalista a fost diagnosticată cu această boală cruntă în urmă cu 10 ani, motiv pentru care a decis să se retragă din televiziune. Acum, Dana se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Dana Deac are din nou probleme de sănătate. Cu ce confruntă după ce a învins cancerul de 5 ori

Dana Deac a reușit să-i cucerească pe români cu emisiunea sa „Cafeaua cu sare”. Întotdeauna își întâmpina fanii cu un chip blând și o voce încântătoare. Din păcate, drama jurnalistei avea să înceapă în urmă cu zece ani, când a decis să se retragă din televiziune, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Dana Deac se numără printre femeile care au luptat cu cancerul. In 2013, Dana a fost diagnosticată pentru a patra oară cu cancer, iar de atunci duce o luptă groaznică cu această boală. Cu toate că a învins cancerul de multe ori, jurnalista se află în pericol de a se confrunta din nou cu probleme de sănătate, din cauza stresului. Medicii specialiști au avertizat-o pe Dana că este în pericol să facă accident vascular. Dana Deacu își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața, postând des pe rețelele de socializare. „Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dv alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani’, a scris Dana Deac în mediul online.

Dana Deac are probleme de sănătate

Dana le-a povestit fanilor săi despre vizita la medic și despre răspunsul pe care l-a primit. „Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul TV. Mă întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează. Pentru cei care locuiesc în Floreasca și nu se mai bucură de serviciile de cablu de la această firmă: cineva din echipa angajata de Persoana Fizica nominalizată’ pe panoul șantierului a tăiat cablul magistrala de la RCS. Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece’, a mai scris Dana Deac.

În 2007 avea să înceapă întregul calvar pentru Dana Deac. în acel an a fost la medic pentru analize de rutină. Aceasta a făcut o mamografie, iar după ce un medic i-a zis că este complet sănătoasă, la patru luni distanță, jurnalista a văzut cum „din corpul ei cancerul ieșea la suprafață”. Din 2007 până în 2013, Dana a reușit să-i facă față bolii, având în același timp parte de înțelegerea colegilor. „În 2013, când am aflat că a apărut a patra oară cancerul, am plecat urgent să mă operez şi apoi am urmat protocolul de după, adică şedinţele de chimioterapie. Din acel moment, din punct de vedere profesional, lucrurile s-au schimbat şi nu doar din cauza diagnosticului…„, a declarat Dana. Cu toate astea, Dana a luat decizia de a continua munca de jurnalist, deși nu i-a fost deloc ușor, dar cu ajutorul familiei, jurnalista a reușit să treacă cu putere peste orice situație critică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: