Redactia.ro
Home » Monden » Stephan Pelger, devastat de diagnosticul primit de mama sa. Femeia se luptă cu cancerul

Stephan Pelger, devastat de diagnosticul primit de mama sa. Femeia se luptă cu cancerul

Stephan Pelger

Stephan Pelger, celebrul creator de modă, a apărut din nou în lumina reflectoarelor după o pauza lungă, însă apariția lui a venit cu o veste șocantă și dureroasă. Acesta a aflat că mama lui adoptivă a fost diagnosticată cu cancer, iar acum acesta este distrus de durere. 

Stephan Pelger face declarații despre drama prin care trece

Stephan Pelger a apărut la TV și a vorbit pentru prima dată după mult timp fiind foarte răvășit de ultima perioadă din viața lui. Acesta a declarat că perioada asta a fost grea pentru toți din cauza pandemiei, însă pentru el a venit și cu o tragedie. Mama adoptivă a creatorului este bolnavă de cancer.

Potrivit spynews.ro, mama acestuia a fost călcată de mașină după care a fost diagnosticată cu cea mai temută boală, cancerul. Însă femeia luptă împotriva bolii pentru a fi aproape de fiul său, pe care îl iubește enorm.

”Pe 1 martie am primit un telefon spunâdu-mi-se ca mama a fost călcată de mașină. Am fost bulversat, am urcat în avion și am plecat. Este adevărat că a suferit patru fracturi la picior. Însă, ceea ce este și mai rău este că în perioada aceasta de pandemie, mama a fost diagnosticată cu cancer, a fost operată și acum a început terapia. Doctorii spun că este o situație destul de gravă, deși ea zice că este bine. Este o femeie foarte puternică. A fost o mama leoaică”, a spus Stephan Pelger, în cadrul unei emisiuni TV.

Creatorul de modă a fost adoptat la vârsta de un an

Vedeta a povestit că a fost adoptat la vârsta de un an și mărturisește cu zâmbetul pe buze că familia aceasta i-a oferit mai mult decât a visat. Stephan Pelger este recunoscător pentru că familia lui i-a fost alături și i-a oferit toată dragostea și timpul de care avea nevoie.

”Sunt înfiat la un an. Am tras loz în plic câștigător, pentru că ajuns într-o familie iubitoare, armonioasă, educată, cu posibilități. Nu cred că aș fi nimerit mai bine în niciun loc de pe această lume. Nu mi-am căutat niciodată părinții biologici. Ei s-au consultat foarte mult cu psihologi cum să îmi dea vestea și în Germania li s-a spus să înceapă să vorbească cât mai curând cu mine. Au împachetat acest lucru în așa fel încât să mă simt special față de ceilalți copii. M-au învățat ce este empatia, dragostea pentru ceilalți, respectul. Le mulțumesc că au făcut totul să-mi acorde o educație specială”, a mai aăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: