Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Victor, fiul fostului premier Viorica Dăncilă. Cum a fost adoptat, în trecut

Cine este Victor, fiul fostului premier Viorica Dăncilă. Cum a fost adoptat, în trecut

Viorica Dăincilă și fiul ei

Viorica Dăncilă și-a ținut viața de familie departe de ochii presei, dar chiar și așa, a ieșit la iveală un secret din trecutul acesteia pe care nu dorea să îl cunoască nimeni. S-a aflat că fostul premier a adoptat un copil atunci când era tânără. Iată cum a ajuns Viorica Dăncilă să îl înfieze pe fiul ei, Victor.

Cum l-a adoptat Viorica Dăncilă pe fiul ei, Victor

Atunci când a candidat la funcție de președinte al României, a ieșit la iveală un lucru pe care Viorica Dăncilă nu ar fi vrut să îl afle nimeni. La acel moment, a fost un scandal mare, iar mulți au acuzat-o pe membra PSD pentru fapta sa, anume că nu a ajutat și ceilalți copii ai familiei din care provenea Victor.

Atunci când l-a adoptat pe fiul ei, Viorica Dăncilă are doar 26 de ani. L-a găsit abandonat într-un spital, când avea doar patru zile și a decis că trebuie să îl ajute. „Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi aş face-o din nou. Nu-mi doream să înfiez un copil, aşa cum s-a acreditat. Eram pe 4 ianuarie 1990, eram inginer stagiar, eram în formarea unei cariere… În noaptea de 4 ianuarie eram de serviciu. Noaptea pe la 1-2 vorbeam cu o prietenă care era centralistă şi mi-a spus că e puţin necăjită.

Mi-a spus că a vorbit cu omoloaga ei de la spital şi că o femeie a abandonat un copil şi plânge, plânge şi că va merge cu o prietenă dimineaţă să îl vadă şi dacă vreau să merg şi eu. Dimineaţă, am mers cu cele două prietene. (…) Am mers şi am văzut copilul, am văzut un ghemotoc mic, de 4 zile, care plângea foarte tare, parcă îşi striga disperarea şi faptul că el e singur când toţi ceilalţi erau cu mămicile lor”, a povestit fostul premier.

Viorica Dăncilă avea 26 de anu când l-a adoptat pe fiul ei

După momentul în care l-a văzut, Viorica Dăncilă a decis că trebuie să îl ajute și a vorbit cu soțul ei în privința adoptării.

„Atunci am simţit că acesta e destinul meu, că trebuie să ajut acest copil. M-am dus acasă şi am vorbit cu soţul meu, nu a fost foarte încântat prima dată. Mi-a spus: Totuşi, ai 26 de ani, eşti încă tânără, nu ştiu cum te vei descurca. Eram la început de drum, aveam un apartament care nici nu era mobilat. Am spus că îl voi iubi sau voi învăţa să îl iubesc. Am vorbit cu mama, socrii mei, erau foarte reţinuţi. Au venit prieteni şi au spus: poate copilul are probleme de sănătate, nu ştii. Am fost de neclintit şi am spus că voi înfia acest copil”, a mai spus premierul.

Ea a povestit că fiul său a aflat pe la vârsta de 15 ani că a fost înfiat. „Avea vreo 15 ani, era mai rebel şi am încercat să îi spun că trebuie să-l pedepsesc. Mi-a spus: Nu poţi să mă pedepseşti pentru că tu nu eşti mama mea. I-am explicat atunci totul şi am plâns şi eu, şi soţul meu şi el şi am promis că nu vom mai vorbi despre acest lucru’, a adăugat Viorica Dăncilă. Ea a spus că s-a oferit atunci să îl ducă să-şi vadă familia biologică, însă el nu a dorit acest lucru.

Victor Dăncilă a devenit în 2018 consilier la Curtea de Conturi, iar în 2019 el a ajuns în postul de consilier-cabinet demnitar la Autoritatea de Audit, din cadrul Curții de Conturi. Înainte de aceste locuri de muncă, el a lucrat la OMV Petrom în funcția de specialist de mediu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: