Redactia.ro
Home » Știri » Fiul Vioricăi Dăncilă. Cine este și de ce nu vrea să audă de familia biologică

Fiul Vioricăi Dăncilă. Cine este și de ce nu vrea să audă de familia biologică

fiul vioricăi dăncilă

Este deja de notorietate că fostul premier al României are un singur copil, pe care l-a adoptat încă de la naștere. Fiul Vioricăi Dăncilă se numește Victor și provine dintr-o familie numeroasă și nevoiașă din Videle, Teleorman.

Cine este fiul Vioricăi Dăncilă

În ianuarie 1990, Viorica Dăncilă, care la acea vreme era o profesoară de tehnologie, a adoptat un băiețel părăsit în spital. Victor, căci acesta este numele primit, era cel de-al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu.

Destinul a făcut ca Victor să ajungă în familia Vioricăi și să aibă parte de o copilărie la care frații și surorile lui doar puteau să viseze. Uitându-se unde a ajuns fiul său, mama biologică transmite că e mulțumită de soarta acestuia. „Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, a declarat Floarea Trocan, mama biologică a băiatului.

E important de știut că Victor a aflat de la o vârstă fragedă că a fost adoptat, însă nu a făcut niciun demers pentru a-și cunoaște familia biologică.

De ce nu vrea să-și cunoască mama ori frații

La cei 29 de ani ai săi, Victor Dăncilă știe că are frați și surori. Mai mult de atât, aceștia din urmă au încercat să ia legătură cu ei, însă Victor nu le-a răspuns. „L-am căutat pe Victor la școală, să vorbim ca frații. I-am scris și pe Facebook, dar el mi-a zis că nu vrea să ne vedem”, a transmis, pentru Libertatea, una dintre surorile lui mai mari.

Frații și surorile lui Victor Dăncilă locuiesc în continuare în Butești și duc o viață grea. Au făcut cel mult 8 clase și-și duc traiul de pe o zi pe alta. Mama băiatului și-a dorit, peste ani, să-și cunoască fiul, însă Victor nu s-a arătat interesat.  „Nu vreau să-mi spună mamă, de ce mi-ar spune așa, mamă? Dar să vrea să mă cunoască, să vadă cuibul din care a ieșit… Să-și vadă frații și surorile”, a mărturisit femeia de 67 de ani.

Citește pe larg povestea adopției lui Victor de către Viorica Dăncilă pe libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini