Redactia.ro
Home » Știri » Starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi s-a îmbunătățit. Cum se simte acum opozantul lui Putin

Starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi s-a îmbunătățit. Cum se simte acum opozantul lui Putin

Alexei Navalnîi

Alexei Navalnîi, opozantul rus care a fost otrăvit, și-a revenit din comă și răspunde la comenzile medicilor, anunță presa internațională.

Alexei Navalnîi a fost scos din coma indusă și este în stare bună

Critic al administrației lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi și-a revenit din coma indusă, iar acum este într-o stare mult mai bună decât cea în care fusese internat.

Totuși, medicii s-au arătat rezervați în a elimina consecințele ce pot apărea ca urmare a unei ingerări de substanțe grave și au afirmat: „consecințele pe termen lung ale otrăvirii grave nu pot fi încă excluse”.

Deocamdată, nu se știe cine este responsabil de acest atac, deși multe mâini îl arată cu degetul pe Vladimir Putin, președintele rus.

Acum, Alexei Navalnîi este internat într-un spital din Berlin, iar autoritățile de aici s-au arătat consternate de otrăvirea politicianului.

Reacțiile internaționale după otrăvirea lui Alexei Navalnîi

„Guvernul federal condamnă acest atac în cei mai fermi termeni posibil. Sperăm într-o însănătoșire completă a lui Alexei Navalnîi”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului german, Steffen Siebert,

„Vom colabora cu aliații și comunitatea internațională pentru a-i trage la răspundere pe cei din Rusia, oriunde ar duce dovezile, și pentru a restricționa fondurile pentru activitățile lor maligne”, a declarat un purtător de cuvânt al ONU.

Donal Trump este unul dintre liderii politici care nu vor să îl condamne pe Vladimir Putin de acest fapt, iar reacția lui este una care a strânit revoltă, pentru că președintele SUA nu a avut un mesaj clar.

„Trebuie să analizăm foarte serios această problemă. Dacă acesta este cazul și cred că o vom face”, a spus Trump la întrebarea cum ar trebui să reacționeze Statele Unite.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat, cred că este tragic. Este teribil, nu ar trebui să se întâmple. Nu am avut încă nicio dovadă, dar voi arunca o privire”, a adăugat preșdintele SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: