Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu, în continuare precară? Mesajele prietenilor

Starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu, în continuare precară? Mesajele prietenilor

La începutul lunii septembrie, Cătălin Botezatu a trecut prin clipe dramatice, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră la colon. Imediat după, a urmat o operație de extirpare, care, din fericire, a decurs perfect. Însă, starea de sănătate a celebrului designer e în continuare precară. Prietenii apropiați i-au lăsat zeci de mesaje în mediul online!

Cătălin Botezatu recunoaște că a trecut pe lângă moarte

De pe patul de spital din Turcia, Cătălin Botezatu recunoaște că a trecut pe lângă moarte și că intervenția l-a făcut să vadă viața cu alți ochi. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»”, a povestit Cătălin Botezatu, aproape cu lacrimi în ochi, de pe patul de spital din Turcia.

Prietenii i-au împânzit rețelele de socializare

În timp ce acesta se recuperează după operația de extirpare a tumorii, prietenii i-au lăsat zeci de mesaje în mediul online. Monica Vlad, PR-ița designerului, dar și prietena de-o viață, a postat o fotografie mai veche cu grupul lui de prieteni și l-a rugat să se întoarcă acasă sănătos.

„Nu stiu cum am dat de poza asta…dar a zis @raluca.badulescu o vorba „hai acasa sa ma certi”Ne dor sa ne certi! 💓 „Stai dreapta, sa nu te descalti niciodata la un eveniment nici daca iti cad degetele in pantofi si sa nu te infofolesti, nici daca ti-e frig!” Promitem sa stam cocotate pe tocuri si cu maine goale si pe viscol! Numai vino acasa! 💓”, a fost mesajul pr-ului lui Cătălin Botezatu.

Imediat după, buna prietenă a designerului Raluca Bădulescu, dar și Clara Rotescu, cu care Botezatu a făcut zeci de prezentări de modă, i-au lăsat urări de bine.

Care e starea reală a celebrului designer

PR-ul designerului a emis și-un comunicat oficial, prin care a anunțat că acesta se află în perioada de recuperare și că va mai rămâne o perioadă în Turcia. „În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!” – a transmis Monica Vlad.

Citește și Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: