Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

GALERIE FOTO (8) Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

Cătălin Botezatu după operație. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală destul de gravă, motiv pentru care a trebuit operat de urgență, în Turcia. Din cauza durerilor destul de mari, recuperarea este destul de grea, însă operația a fost finalizată cu succes.

Cum se simte Cătălin Botezatu după operație

Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu nu încetează. Celebrul designer a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a acuzat stări de rău. Designerul român a fost supus unor analize amănunțite, într-o clinică din Istanbul. În urma cărora s-a hotărât că e necesară operația. Botezatu a fost diagnosticat cu o tumoră foarte rară la nivelul colonului, iar din această cauză, medicii i-au tăiat o mare porțiune din colon. Din fericire, operația a fost finalizată cu succes, iar medicii sunt optimiștii în privința stării de sănătate a designer-ului.

Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu se află încă la Terapie Intensivă după ce a fost operat la o clinică din Istanbul. Deși operația s-a terminat cu succes, starea designerului este în continuare delicată. Raluca Bădulescu este la curent cu evoluția recuperării designerului prin intermediul cadrelor medicale din Turcia. Relația lor de prietenie durează de foarte mulți ani, fapt ce a determinat-o pe Raluca să lanseze un apel la rugăciune pentru acesta. Aceasta a postat o fotografie cu Cătălin Boteazu, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj emoționant.

“REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 ?❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoșire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️?? He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers? #my❤️#king ?”, a scris vedeta pe contul ei oficial de Instagram.

Operația a durat șase ore

Designer-ul a fost internat într-un spital din Istanbul, unde a fost supus unei intervenții chirurguicală care a durat șase ore. Medicii au operat timp de șase ore pentru a-i elimina tumoarea care-i punea viața în pericol.

Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu.

Cătălin Botezatu a precizat că avea dureri de aproximativ șase luni, iar medicii i-au spus inițial că trebuie să se opereze de apendicită, lucru pe care l-a și făcut. După operația de apendicită, designer-ul s-a confruntat din nou cu dureri pe care nu a mai rezistat să le îndure și a mers la medic.

Deși operația a avut succes, recuperarea este destul de dificilă, pentru că Botezatu se confruntă cu dureri foarte mari.

Nu a mai mâncat de 4 zile, iar apă a băut abia astăzi. Nu s-a putut odihni din cauza durerilor foarte mari pe care le are acum, în perioada de recuperare. Operația a fost însă un succes. Azi a făcut și primii paș. Medicii nu i-au permis accesul la telefon, susțin că este o sursă de radiație și vor s-o elimine în această perioadă. De asemenea, Cătălin este supravegheat tot timpul de către o echipă de medici”, a declarat o sursă din anturajul creatorului de modă.

Citeste si:Arda Turan a fost condamnat la închisoare! A bătut un cântăreţ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: