Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Céline Dion se deteriorează de la o zi la altă. Fanii au primit cea mai proastă veste: „Probabil nu va mai concerta niciodată”

Starea de sănătate a lui Céline Dion se deteriorează de la o zi la altă. Fanii au primit cea mai proastă veste: „Probabil nu va mai concerta niciodată”

Celine Dion, apariție neașteptată după ce s-a aflat că nu-şi mai poate controla muşchii. Imaginile momentului 

Vești proaste pentru fanii celebrei Céline Dion! Din motive de sănătate, artista a luat decizia de a anula toate concertele planificate până în 2024. Această hotărâre a fost determinată de faptul că interpreta a fost diagnosticată cu o afecțiune rară și gravă. Echipa ei a dezvăluit că solista se află sub tratament, dar suferă de dureri intense. În plus, surse apropiate a le vedetei au declarat că sunt șanse mari ca ea să nu mai concerteze niciodată în fața publicului.

Din motive de sănătate, Celine Dion a anunțat că nu va mai susține niciunul dintre concertele sale programate în Europa până în aprilie 2024. Motivul acestei decizii este faptul că artista a fost diagnosticată cu o boală rară cunoscută sub numele de sindromul persoanei rigide sau sindromul omului înțepenit, care afectează doar una dintr-un milion de persoane.

Ce este și cum se manifestă sindromul omului înțepenit, boala de care suferă

Sindromul omului înțepenit, cunoscut și sub numele de sindromul persoanei rigide, este o afecțiune rară și progresivă a sistemului nervos central. Această boală se caracterizează prin rigiditate musculară și spasme involuntare, care pot duce la dificultăți de mișcare și coordonare.

Principalele simptome ale sindromului omului înțepenit includ rigiditate musculară persistentă, în special în mușchii spatelui, gâtului și membrelor, spasme musculare involuntare și durere. Aceste simptome pot fi exacerbate de stres sau de stimuli externi. De asemenea, persoanele afectate pot prezenta și dificultăți de mișcare, deoarece mușchii sunt afectați de rigiditate și spasme.

Sindromul omului înțepenit poate afecta, de asemenea, sistemul nervos autonom, determinând simptome precum tulburări ale somnului, tensiune arterială fluctuantă și disfuncții digestive.

Deși cauza exactă a acestei afecțiuni este necunoscută, se crede că sindromul omului înțepenit este rezultatul unei disfuncții a sistemului imunitar, care atacă propriile celule nervoase. Diagnosticul se bazează pe examinarea clinică, istoricul medical și uneori pe teste suplimentare, cum ar fi electroencefalografia (EEG) sau testele genetice.

Céline Dion ar putea să nu mai urce vreodată pe scenă

Celine Dion a decis să anuleze peste 40 de concerte din turneul Courage World Tour în Europa până în aprilie 2024, conform unui comunicat emis de organizatorii evenimentului și citat de AFP. Motivul anulării este continuarea tratamentului pentru afecțiunea neurologică cu care artista se confruntă.

După difuzarea comunicatului cu privire la anularea concertelor, surse din echipa Celine Dion au dezvăluit pentru CNN că există o posibilitate ca artista să nu mai susțină niciodată concerte. Aceste surse au menționat că Celine Dion se confruntă cu dureri intense și este supusă terapiei fizice zilnice. În aceste condiții, șansele ca ea să revină vreodată pe scenă și să susțină concerte de anvergură așa cum o făcea odinioară sunt unele minime, susțin reprezentanții artistei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: