Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Johnny Depp s-a agravat. Cum a fost fotografiat actorul, după ce a fost găsit inconștient într-un hotel din Budapesta

Starea de sănătate a lui Johnny Depp s-a agravat. Cum a fost fotografiat actorul, după ce a fost găsit inconștient într-un hotel din Budapesta

GALERIE FOTO (7)

Actorul și muzicianul Johnny Depp a fost surprins de paparazzi în Boston, folosind un baston pentru deplasare, un indiciu clar că starea de sănătate a starului hollywoodian este departe de a fi optimă. Această imagine vine la scurt timp după ce Depp a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel din Budapesta, provocând anularea concertului pe care trupa sa, Hollywood Vampires, urma să îl susțină în capitala Ungariei.

Starea de sănătate a actorului nu pare că devine din ce în ce mai bună, așa cum se spera inițial. Acesta se folosește în prezent de un baston pentru a se putea deplasa, la scurt timp după ce a fost resuscitat într-o cameră de hotel din Budapesta.

În ce stare se află Johnny Deep

După ce a sosit cu un avion privat la Boston, Depp a fost văzut folosind un baston pentru a se deplasa. Accidentul său a determinat reprogramarea unor date ale turneului Hollywood Vampires din New Hampshire, Boston și New York.

Actorul a exprimat regretul său printr-un anunț pe Instagram în care a explicat că a început cu o mică accidentare care, între Cannes și Royal Albert Hall, s-a agravat. Medicii i-au recomandat să evite orice activitate și să nu călătorească.

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători. Aștept cu nerăbdare să mă odihnesc, astfel încât cei patru ‘vampiri’ să poată fi cei mai buni în turneul lor european”, a scris Depp pe Instagram.

Trupa Hollywood Vampires a fost forțată să amâne trei dintre concertele din SUA pe 29 mai, când Depp a suferit accidentul. Membrii trupei, Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen, au confirmat situația pe social media, afirmând că actorul fusese sfătuit de medicul său să nu călătorească.

Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel

Pe 18 iulie, Hollywood Vampires a anulat un concert din Budapesta la Papp Laszlo Sport Arena în ultima clipă din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”. Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel, potrivit presei din Ungaria. Un medic a fost chemat pentru a-i acorda primul ajutor, iar concertul a fost anulat.

Fanii trupei, unii dintre care călătoriseră sute de kilometri pentru a vedea concertul, au fost profund dezamăgiți. În urma anulării concertului, au apărut speculații că problemele cu Depp ar fi fost cauza. Situația este încă neclară și fanii așteaptă cu nerăbdare noi actualizări despre starea actorului și planurile trupei Hollywood Vampires.

„Tot ce am auzit este că Depp a fost resuscitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces de star rock”, a spus o sursă din stafful hotelului, potrivit news.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: