Redactia.ro
Home » Homepage » Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a înrăutățit

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a înrăutățit

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a înrăutățit

Starea de sănătate a lui Leo Iorga.  Potrivit soției artistului, starea de sănătatea a artistului s-a înrăutățit. Solistul trupei Compact trece prin momente extrem de grele.

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a înrăutățit

Leo Iorga in varsta de 54 de ani a ajuns la spital în urma unor complicații de la o pneumonie care între timp a recidivat. Potrivit Antena3 soția sa a declarat că starea de sănătatea a artistului s-a înrăutățit. Leo Iorga se luptă cu cancerul încă din 2011, iar de fiecare dată acesta a ieșit învingător.

Artistul a trecut prin numeroase operații lungi și chinuitoare de-a lungul acestei perioade. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula Iorga.

Leo Iorga se află în stare gravă

Paula Iorga a declarat că a fost nevoită să apeleze la calmante pentru a trece peste această situație.

Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical, spune sotia artistului.

La concertul organizat în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 au aplaudat apariția lui Leo Iorga. Solistul trupei Compact a urcat pe scenă într-un scaun cu rotile.

N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a spus Leo.

Fiul lui Leo Iorga a precizat într-o postare publicată pe Facebook că așteeaptă ambulanța de 40 de minute pentru tatăl său, și de asemenea, și-a exprimat dezamăgirea față de sistemul de sănătate din România.

Citeste si:CTP, reacție dură după meciul Halep – Svitolina. De ce a pierdut sportiva noastră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: