Redactia.ro
Home » Știri » Starea lui Florin Piersic se îmbunătățește de la o zi la alta! Cine l-a vizitat pe maestru la spital

Starea lui Florin Piersic se îmbunătățește de la o zi la alta! Cine l-a vizitat pe maestru la spital

GALERIE FOTO (5)

Starea generală a legendarului actor român Florin Piersic, care a fost supus unei intervenții pentru scoaterea protezei de genunchi ce i-a provocat o infecție severă, pare să se amelioreze, conform reprezentanților Spitalului Foișor, unde acesta este internat. Procesul de recuperare este în curs, iar actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun.

Potrivit declarațiilor reprezentanților spitalului, starea lui Florin Piersic s-a îmbunătățit semnificativ în ultimele zile. Indicatorii biologici s-au normalizat, iar plaga operatorie evoluează favorabil.

Vizite oficiale de la Rafila și Ciolacu

Este de remarcat faptul că actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun, ceea ce indică o evoluție pozitivă a stării sale generale. Duminică, actorul a primit vizita premierului Marcel Ciolacu și a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care au dorit să se asigure personal de evoluția stării sale de sănătate. Aceștia au transmis mesaje de încurajare și au subliniat importanța unei recuperări complete și rapide.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că actorul continuă tratamentul antibiotic și este sub atenta monitorizare a echipei medicale multidisciplinare. Este important să se asigure că procesul de vindecare este complet și că nu există complicații. În ciuda îmbunătățirii stării de sănătate, este necesară prudență în gestionarea situației. Reprezentanții Spitalului Foișor au subliniat că perioada critică postoperatorie este de 72 de ore, iar monitorizarea atentă a pacientului va continua.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii.”, a transmis unitatea sanitară în această dimineață.

Carmen Harra împărtășește amintiri și speranțe

Potrivit celebrei medium Carmen Harra, întrebarea profundă pe care Florin Piersic a adresat-o despre durata vieții sale reflectă teama și incertitudinea pe care le simte în fața provocărilor de sănătate. Într-o declarație emoționantă, Carmen Harra a evocat legătura lor specială și momentele de comunicare profundă avute acum trei decenii în New York.

„Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă.”, a dezvăluit Carmen Harra într-o emisiune pe Antena Stars.

Carmen Harra a descris calitățile umane ale lui Florin Piersic, subliniind că este un om deosebit, cu o longevitate incredibilă. Actorul este cunoscut pentru natura sa inimoasă și caldă, care inspiră și aduce bucurie celor din jur. În contextul îngrijorărilor legate de sănătatea lui Florin Piersic, mediumul a subliniat importanța iubirii și susținerii din partea celor dragi. Ea este convinsă că, cu suficientă iubire și sprijin din partea celor din jur, orice obstacol poate fi depășit.

„El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim.”, a mai adăugat Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: