Redactia.ro
Home » Monden » Starul de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut! Cum a apărut la plajă celebrul Jonah Hill

Starul de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut! Cum a apărut la plajă celebrul Jonah Hill

GALERIE FOTO (5)

Jonah Hill și-a suprins fanii cu noul său look. Starul de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut nu din cauza kilogramelor în plus, ci mai mult a unui stil mai neglijent pe care l-a abordat de curând. Așa nimeni nu l-a mai văzut, deci puțini și-au dat seama că fac plajă lângă celebrul actor, într-o zi de luni!

La cei 38 de ani, Jonah Hill a ajuns unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, mai ales după rolul de senzație pe care l-a făcut în The Wolf of Wall Street, alături de Leonardo DiCaprio și Margot Robbie.

Pe lângă rolulurile sale, starul de la Hollywood este cunoscut și pentru uriașele sale transformări fizice. Celebrul actor a avut probleme cu greutatea. Iar fanii i-au putut vedea transformarea incredibilă de la supraponderal la fit, însă și invers. Acum însă a reușit să devină de nerecunoscut! Și nu din pricina kilogramelor în plus.

Starul de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut! Cum a apărut la plajă celebrul Jonah Hill

La începutul săptămânii în curs, fratele mai mare al lui Beanie Feldstein s-a bucurat de soare și plajă alături de iubita sa Sarah Brady. Noul look al lui Jonah Hill i-a surprins pe toți cei care au văzut imaginile surprinse la plajă cu celebrul actor.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leonardo DiCaprio este acum de recunoscut cu noul look, dar nu și ochiul atent antrenat al paparazzilor! Așa se face că starul Hollywood a fost fotografiat la plajă, alături de iubită.

Jonah Hill a fost dur criticat pentru fluctuațiile sale de greutate. Au fost chiar guri rele care au aruncat vorbe tăioase la adresa actorului. I-au spus chiar să se lase de surfing, după câteva imagini cu Hill practicând acest sport.

Deși acum nu are neapărat probleme cu kilogramele în plus, actorul atrage atenția prin noul său look. Johan Hill are acum părul lung și blond, dar și o barbă stufoasă, afișând un look extrem de neglijent.

Jonah Hill, răspuns pentru hateri: “Niciodată nu mă voi opri”

Jonah Hill pare extrem de obișnuit cu orice comentariu acid la adresa sa. Mai mult, a și răspuns criticilor dure într-un mod extrem de sincer.

“Niciodată nu mă voi opri din făcut lucruri care mă fac fericit, chiar dacă fericirea mea va face nesiguri pe voi”, a fost replica actorului.

Și iubita lui Sarah i-a luat apărarea la momentul în care a fost criticat pentru că practică surfing.

“Îmi iubesc bărbatul și sunt mândră de el că face surfing”, le-a transmis iubita lui Jonah Hill haterilor.

Jonah a mai scris un mesaj adresat criticilor lui de pe Instagram.

“Știu că sunteți bine intenționați, însă vă rog politicos să nu mai comentați în legătură cu corpul meu. De bine sau de rău, va spun că nu ajută la nimic. Respect”, a scris Hill, în octombrie 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: