Redactia.ro
Home » Știri » STB reduce din nou parcul auto circulant, de la 1 aprilie. Anunțul primarului general al Capitalei

STB reduce din nou parcul auto circulant, de la 1 aprilie. Anunțul primarului general al Capitalei

STB

Primarul general al Capitalei a anunțat că parcul de vehicule al STB va fi redus cu până la 40%, ca urmare a scăderii cererii de transport în Bucureşti. Gabriela Firea a precizat că, în ciuda acestor măsuri, nu va fi suspendată nicio linie.

„Am mai facut o reducere de 25%, la debutul starii de urgenta, acum reducem cu inca 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2. Parcul programat pentru weekend nu se modifică. Le multumesc calatorilor pentru intelegere si angajatilor STB care sunt la datorie si pe vreme de pandemie”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Sindicatul Transportatorilor din București a anunțat încă de luni, pe site-ul propriu, că parcul circulant al Societății de Transport București (STB) se reduce din nou de la 1 aprilie.

Parc redus cu 25%, din 23 martie

Liniile de transport în comun din București funcționează cu un parc de vehicule redus cu până la 25%, începând de lunea trecută, potrivit Mediafax. Pe de altă parte, nu a fost suspendată sau desființată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, chiar dacă numărul vehiculelor a fost mai mic.

Reprezentanții STB SA spuneau atunci că se continuă procesul de decontaminare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanțe pe bază de clor și menține eforturile de igienizare a acestora și a stațiilor de tramvai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: