Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică, dat în gât de fiul său: „Tata e consumator de…“

Ștefan Bănică, dat în gât de fiul său: „Tata e consumator de…“

Ștefan Bănică Jr. are un băiat care îi calcă pe urme. Momentan, în viața profesională, Radu își ocupă cea mai mare parte a timpului cu licența, dar și activitatea la teatru. Tânărul are o carieră strălucită în actorie, la orizont, însă, puțini sunt cei care știu că tânărul are un hobby aparte.

Radu deține și o cafenea pe care o tratează ca pe un hobby. Între timp, planurile cu cafeneau au început să se schimbe. Se pare că tatăl său, cu sau fără voie, i-a influențat gusturile fiului.

Radu a mărturisit pentru cancan.ro, la lansarea filmului „Teambuilding“ care este pasiunea nevinovată a tatălui său pe care a început să o adopte. Practic, îi place atât de mult încât vrea să o ducă la următorul nivel.

Ștefan Bănică, dat în gât de fiul său: „Tata e consumator de…“

Radu este un băiat ușor atipic pentru vârsta lui. Se implică în multe proiecte pe partea profesională. Totuși, nu își neglijează nici prietenii sau viața sentimentală. Însă, tânărul nu pune accept pe iubire, ci mai de grabă pe muncă.

Întrebat de către reporterul cancan.ro dacă discută cu tatăl său despre domnișoarele din viața sa, Radu a declarat că e „pe cont propriu“. Tânărul susține că au discuții mai importante de decât capirolul „dragoste“, însă nu se plânge de asta.

Printre altele, Radu a specificat că atât tatăl său, cât și mama sa sunt consumatori de vin. De-o vreme, și tânărului a început să-i placă această licoare și să o aprecieze ca un pasionat. Din acest motiv, Radu a decis să treacă la următorul nivel și să-și deschidă o vinotecă.

„Tata e consumator de vin, mama la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!“, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: