Redactia.ro
Home » TV » Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică este emoționat că va deveni tată a treia oară. Îndrăgitul artist a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său și a dezvăluit ce sentimente îl încercă.

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, va deveni tată a treia oară, alături de soția sa, Lavinia Pîrva. Artistul a dezvăluit că este extrem de emoționat și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care-și va ține în brațe bebelușul:

„Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, – a mărturisit Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică a revenit pe micile ecrane în serialul de televiziune „Liber ca pasărea cerului”, difuzat pe Antena 1, după o pauză de 14 ani. Chiar dacă rolul său din film este cel al unui burlac pentru care viața este o continuă aventură, în realitate Ștefan Bănică este un familist convins care a declarat că cel mai frumos lucru pe care l-a auzit până acum de la copiii săi a fost: „Tati, te iubesc!”.

Citeşte și: Flavia Mihășan – „Spectacole cu bebe în burtică“

Lavinia Pârva, 34 de ani, a făcut primele declarații despre sarcină

Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului.

Citeşte și: Cum arată primul soț al „Zânei Surprizelor” după 20 de ani de la despărțirea de Andreea Marin

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin. Artistul a mai fost, de asemenea, însurat cu Mihaela Rădulescu, și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nadia Comăneci.

Ștefan Bănică Jr. , în vârstă de 51 de ani, și Nadia Comăneci, 57 de ani, s-au iubit la sfârșitul anilor 80, cu puțin timp înainte ca sportiva să ia decizia definitivă de a fugi din țară. Pentru că în acele vremuri comunicarea era dificilă, mai ales că telefonul Nadiei era ascultat, singura variantă și cea mai la îndemână erau scrisorile. Iată ce-i scria Ștefan Bănică Jr. iubitei sale, Nadia Comăneci:

„Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate. Ţine minte! Dar totul trebuie să fie pus la punct. Dacă vrei, că văd că o scalzi. Vorbim prin Adi (…) Zi clar că nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor.

Ștefan Bănică era cuprins atunci de fiorii dragostei. Se pare că acesta era dispus să facă orice pentru cea pe care o iubea.

Zi cu gura ta stop şi stop va fi. Zi pe bune ‘Bă, ori nu te mai iubesc, ori mi-e frică’. Sunt multe probleme aiurea în toată povestea asta. Eu îmi dau seama că vrei să se termine, dar partea hazlie e că vreau să aud din gura ta. Nu te costă nimic. … Pune mâna şi scrie tot ce e cu securiştii ăştia, ce se întâmplă, de cine să mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da măcar să ştiu pentru ce. Poţi să dai şi tu un telefon că nu-ţi cade mâna”.

Citeşte și: Fiica Andreei Marin e de nerecunoscut! Cum arată la 11 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: