Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr., mesaj dureros după moartea lui Mitică Popescu. Au jucat împreună în peste 300 de spectacole

Ștefan Bănică Jr., mesaj dureros după moartea lui Mitică Popescu. Au jucat împreună în peste 300 de spectacole

GALERIE FOTO (3) mitica popescu

Mitică Popescu a murit la 86 de ani după ce în ultima perioadă de timp s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, Multe nume importante din lumea teatrului și a filmului au transmis mesaje de condoleanțe. Între acestea s-a numărat și artistul Ștefan Bănică Jr care a distribuit un mesaj cu adevărat emoționant.

Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant la moartea lui Mitică Popescu

Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că a avut ocazia de a juca în nenumărate piese alături de Mitică Popescu. Pe lângă talentul deosebit pe care îl avea Mitică Popescu, Ștefan Bănică Jr. a remarcat și faptul că celebrul actor reușea de fiecare dată să aducă zâmbetul pe chipul colegilor săi de scenă.

„Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu «Desculț în parc», unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți. În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care îi evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect. Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele…”, a fost mesajul pe care Ștefan Bănică Jr l-a distribuit pe contul personal de Instagram.

mitica popescu
Mitică Popescu

În vârstă de 86 de ani, actorul avea mari probleme cardiace, potrivit medicilor care l-au îngrijit. În luna decembrie, actorul fusese internat la Spitalul Floreasca din Capitală după ce suferise un accident vascular cerebral în urma căruia apăruseră anumite complicații. De o săpătămână se afla la spitalul Elias pentru recuperare, iar nimic nu anunța o asemenea tragedie.

Colegii de breaslă sunt îndurerați

„Am vorbit chiar acum trei zile. Mi-a zis că este la Elias, că a fost bolnav, a trecut prin perioade mai grele, dar că e bine și că e în regulă. Urma să ne vedem și acuma a căzut ca un trăsnet vestea asta că Mitică nu mai e. Sunt șocat”, a reacționat Florin Zamfirescu, la aflarea veștii conform căreia Mitică Popescu a decedat.

Mitica Popescu a fost unul dintre actorii Generației de Aur. După debutul pe marile ecrane din 1974, el a dat viață unor personaje din filmele romanești, precum „Cel mai iubit dintre pământeni”, „De ce trag clopotele, Mitică?”, „Căsătorie cu repetiție” ori „Moromeții„, unde l-a interpretat pe Cocoșilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: