Redactia.ro
Home » Știri » Ștefan Bănică Jr neagă toate speculațiile la adresa lui și a Irinei Fodor: „Nu mă justific când cineva mă vizitează”

Ștefan Bănică Jr neagă toate speculațiile la adresa lui și a Irinei Fodor: „Nu mă justific când cineva mă vizitează”

GALERIE FOTO (5)

Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj direct către cei care critică situația dintre el și colega lui de platou, Irina Fodor. De curând au apărut în presă imagini din fața casei cântărețului împreună cu aceasta. Nu a întârziat să se facă un scandal monden. Atât Lavinia Pîrva, soția cântărețului, dar și Irina Fodor au postat mesaje pe rețelele de socializare în care au explicat situația petrecută, iar acum și Ștefan Bănică Jr a venit cu o declarație fermă.

Mesajul transmis de Ștefan Bănică Jr

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. sunt colegi de platou la emisiunea difuzată la Antena 1, „Dancing on Ice: Vis în doi”, ocupând locul de prezentatori. Cum emisiunea este live în fiecare weekend, cei doi se pregătesc intens, de la o săptămâna la alta alături de întreaga echipa pentru a se asigura că tot show-ul ajunge la așteptările publicului spectator.
Artistul a transmis un mesaj clar și concis prin care a susținut că toate zvonurile din presa mondenă din ultimele zile și scandalul în care este implicat alături de colega lui de platou, Irina Fodor îl afectează pe el și pe cei apropiați lui. Artistul a simțit nevoia să concluzioneze speculațiile apărute și să pună capăt situației pline de disconfort pentru ambele familii, care de la apariția sa, a degenerat complet.

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculații făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, a scris Ștefan Bănică Jr, într-o postare pe InstaStory, platforma de socializare, Instagram.

Sursa: Instagram, Ștefan Bănică Jr
Sursa: Instagram, Ștefan Bănică Jr

Cine a fost acasă la Ștefan Bănică Jr?

Irina Fodor a susținut pe pagina sa personală de Instagram printr-un screenshot al contului său de e-mail că la întâlnirea din casa artistului au participat și alți colegi din cadrul emisiunii prezentate.

Sursa: Instagram, Irina Fodor

Screenshot-ul a venit și cu o mărturisire:

„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea.
Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.
Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”

Lavinia Pîrva: „Pentru ei eu am fost invizibilă”

Totodată Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr a interacționat cu subiectul și a declarat că paparazzi i-au ignorat prezența atunci când i-au surprins pe Irina și Ștefan:

Sursa: Instagram, Lavinia Pîrva
Sursa: Instagram, Lavinia Pîrva
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: