Redactia.ro
Home » Știri » Ștefan Mandachi și Lucian Mândruță, vocali în online după producerea accidentului de pe E85 din această dimineață

Ștefan Mandachi și Lucian Mândruță, vocali în online după producerea accidentului de pe E85 din această dimineață

Un accident grav s-a petrecut dimineață în județul Bacău. În urma carnagiului de pe șoseaua E85 și-au pierdut viața șapte suflete până la această oră. Persoanele publice nu au tăcut, iar două personaje vocale în online au publicat mesaje cu puternic impact emoțional.

Care a fost mesajul lui Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi este un om de afaceri de succes din județul Suceava. Pe lângă performanțele pe care le face în zona de bussines, acesta este și un mare filantrop, mereu preocupându-se cu acte de binefacere. El este cel care a inițiat proiectul de demarare a construcției unei autostrăzi care să traverseze Moldova. Acesta în semn de protest a construit din banii săi personali un metru de autostradă. De această dată, după aflarea despre accidentul trist petrecut în județul Bacău, acesta nu a putut să nu publice un mesaj pe rețelele sociale prin care să își expună opinia sinceră și argumentată despre ce s-a întâmplat.

ȘAPTE oameni au murit azi într-un accident, pe drumul morții, E85, la Bacău. Carnagiu, catastrofă! Nu unul, nu doi, ci șapte! 7! Ș A P T E! Am trecut prin localitatea Răcăciuni de sute de ori. Inevitabil treci pe aici când circuli spre capitală. TU, care citești aceste rânduri, puteai fi în locul lor, la morgă, la reconstituire facială. Și apoi, confortabil, în sicriu. Iar în 3 zile, la doi metri în pământ, la răcoare. Nu contest deloc vinovăția șoferilor, dar sunt convins că dacă ar fi existat o autostradă, nu murea nimeni. Nicio autostradă în Moldova!!! Auziți cum sună??? 🤣🤣🤣 Nimic! Nothing! Nada! Incredibil! Tâlharii de guvernanți care trebuiau să construiască autostrăzi și n-au făcut nimic (inclusiv cei de azi, de mână cu cei de ieri, din 1990) au conștiința pătată cu muuuult sânge!!! Inclusiv cu sângele cald de azi, al celor șapte! De ce în clipa asta, în momentul ăsta, azi, duminică, nu se lucrează la niciun șantier al autostrăzilor în Moldova??? De ce? Din ce motiv în iulie 2021 nu sunt mii de macarale, escavatoare, lopeți și hârlețe care să urle și să turuie doar pentru infrastructura de la noi din Moldova? Suntem luați de fraieri. Păcat că punem botu’ atât de ușor… Dar e o vorbă înțeleaptă: nu-i prost ăla care cere, ci ăla care dă.„, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de facebook.

Ce a avut de spus Lucian Mândruță

Nici Lucian Mândruță nu a rămas tăcut în urma dramei petrecute în Bacău. Jurnalistul a publicat și el un mesaj sfâșietor legat de accident. Acesta s-a arătat indignat de nesăbuința șoferului care a produs accidentul. Mesajul lui a fost de asemenea unul cu puternic impact emoțional pentru internuți care i-au adus mii de aprecieri.

In dimineata asta, o masina cu numar de Anglia (si volan pe dreapta) s-a ciocnit cu un microbuz, in Bacau. Sunt sapte morti pana la ora asta, si inca vreo cativa raniti. Mie treaba asta imi spune un singur lucru: Energie cinetica. E nevoie de multa sa ucizi atatia oameni. Adica viteza. Mai mult ca sigur omul cu masina de Anglia era in vacanta. Am vazut multi ca el, nu doar cu numere din afara. Pur si simplu oameni gonind… in concediu! De ce? Unde te grabesti?  Pe drum nu esti tot in concediu? De ce sa nu te bucuri de el? Ți-a fost dor de Romania? Savureaz-o! Mergi incet si uita-te in jur! Bucurati-va de drum dragilor, nu de moarte! E vara si e vacanta. Nu e doar la destinatie. Si nu, nici in cimitir nu e. Acolo nu mai e nimic!„, a scris Lucian Mândruță în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: