Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cine este soția sa?

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cine este soția sa?

GALERIE FOTO (6)

Ștefan Stan s-a căsătorit, astăzi, cu aleasa inimii sale, printr-o ceremonie discretă, neanunțată anterior. Fostul câștigător al emisiunii „Vocea României” și-a unit destinul cu cea cu care a format un cuplu în ultimii patru ani. Iată primele declarații ale artistului:

Ștefan Stan s-a căsătorit cu iubita de 4 ani

Fostul câștigător al emisiunii „Vocea României” a spus, azi, Da! în fața ofițerului de stare civilă. El și iubita lui au ales să-și unească destinele printr-o ceremonie discretă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și rudele lor.

Emoționat, dar și fericit, Ștefan Stan le-a dat internauților de veste despre marele pas pe rețelele de socializare. „„12:00/14/2019 ☘️❤️?’, era mesajul postat de artist.

Primele fotografii de la nuntă

Ștefan Stan a împărtășit vestea căsătoriei cu fanii internauți și nu s-a ferit nici să posteze primele imagini de la cununia civilă. În imaginile respective, cei doi poartă ținute festive, elegante, în tonul cu evenimentul special din viața lor. Iubita artistului a purtat un costum all-white, care i-a pus în evidență silueta silfidă. La fel de elegant a fost și artistul, care a mizat pe puterea unui outfit smart-casual.

 

„Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat demult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o plăcea foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programat împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…”, a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate pentru VIVA!, referidu-se la mama lui, care s-a stins din viață recent.

Citește și: Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul: „ Copiii mei nu sunt în stare să…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini