Redactia.ro
Home » Știri » Ștefan Stan spulberă zvonurile despre divorțul de Simona. Cei doi nu mai trăiesc împreună de jumătate de an, dar nici vorbă de separare!

Ștefan Stan spulberă zvonurile despre divorțul de Simona. Cei doi nu mai trăiesc împreună de jumătate de an, dar nici vorbă de separare!

stefan stan si sotia

Ștefan Stan a rupt tăcerea și a spus adevărul despre despărțirea de soția sa, care trăiește de jumătate de an în Germania alături de cele două fiice ale cuplului.

Ștefan Stan a spus adevărul despre separarea de soția sa

De ceva vreme se vehiculează faptul că Ștefan Stan și soția acestuia au divorțat. Zvonurile au părut să fie unele adevărate, mai ales dacă ne gândim că soția acestuia s-a mutat deja cu cele două fiice ale lor în Germania. De șase luni, pe Ștefan și partenera sa de viață îi despart mai bine de o mie de kilometri, însă relația lor este la fel de bună ca oricând, conform artistului. El nu le-a însoțit pe fete în Germania pentru că are multe proiecte și concerte de susținut în România, însă le vizitează cât de des poate, conform propriilor spuse.

Ștefan a povestit că își vizitează soția și fetițele o dată la două săptămâni. Deși de Crăciun și de Revelion nu va putea fi alături de ele, el intenționează să meargă în Germania la începutul anului 2023 dacă agenda îi va permite acest lucru.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni”, a declarat Ștefan Stan, conform Click.ro. 

Ștefan Stan și Simona sunt căsătoriți din anul 2019

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de patru ani, iar împreună au două fiice: pe Mira, în vârstă de aproape trei ani și pe Elif, care nu are nici măcar doi anișori.

Rămâne de văzut dacă relația dintre Ștefan și Simona va trece testul distanței. Cert este că Ștefan era foarte optimist în ceea ce privește mutarea ei în Germania, alături de fetițe. Decizia nu a fost luată în grabă, iar opțiunile au fost analizate pe larg. După multe discuții, Ștefan și Simona au ajuns la concluzia că cele două fetițe vor avea un viitor mai bun în Germania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: