Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania este pregătită pentru orice surpriză alături de Speak, inclusiv un copilaș: „Mă întreabă foarte multă lume…”

Ștefania este pregătită pentru orice surpriză alături de Speak, inclusiv un copilaș: „Mă întreabă foarte multă lume…”

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani de zile. Cei doi sunt pregătiți pentru orice surpriză le poate oferi viața, inclusiv un bebeluș. Iată ce declară frumoasa cântăreață!

Ștefania: „Speak este cel mai bun lucru din viața mea”

Ștefania susține că de când îl are pe Speak alături de ea, viața ei a înflorit! Aceasta susține că întâi de toate relația lor are la bază o prietenie extrem de legată:

Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja.

Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relie pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a declarat frumoasa cântăreață, pentru Click!

Ștefania: „Dacă e să apară copilul, e bine!”

Ștefania recunoaște că este pregătită inclusiv să devină mămică alături de Speak. Nu are un plan deja format, dar știe că atunci când va veni se va bucura enorm alături de partenerul său de viață.

„Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, mă întreabă foarte multă lume și pe mine și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așează atunci când trebuie.

Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”, a mai completat Ștefania.

Sursa foto: Captură ecran, Instagram – cristinaa.stefaniaa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: