Redactia.ro
Home » Monden » Steliana Sima, profund îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu. Ce declarații a făcut artista

Steliana Sima, profund îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu. Ce declarații a făcut artista

Moartea fulgerătoare a lui Benone Sinulescu a luat prin surprindere pe toată lumea. Artiști și oameni de televiziune au transmis mesaje de regret după moartea lui Nea Beni. Ce a povestit Steliana Sima despre el.

Steliana Sima, declarații despre Nea Beni

Steliana Sima este una dintre artistele de la noi care a avut ocazia să-l aibă mentor pe Benone Sinulescu. Artista are numai cuvinte de laudă atât la adresa marelui artist, cât și la adresa soției sale. Steliana Sima a declarat că îl cunoaște pe Benone Sinulescu din anul 1987. Ea a povestit că lui Nea Beni i-a plăcut mereu să ajute și să sprijine artiștii din România. Steliana Sima a spus că este șocată și profund îndurerată de trecerea în neființă a marelui artist.

Acum am aflat și eu. E trist. Eu l-am cunoscut pe nea Beny în 1987. A făcut parte din garnitura de aur a artiștilor, alături de doamna Maria Ciobanu, Simion Pop, Mioara Velicu. M-au ajutat să mă integrez. Nea Beny mi-a dat și sfaturi constructive. Era foarte mulțumit de evoluția mea.

Îi plăcea să se implice, să îl ajute, să îl sprijine, să îl recomande, să îl sfătuiască și eu am avut acest privilegiu și m-am bucurat de toate aceste lucruri minunate care veneau din partea lui Nea Beni. Plecam în turnee, doamna Leni mergea cu noi.

Era vesel, știa întotdeauna să facă atmosferă, între spectacole la fel, jucau cărți, aproape că uitau de spectacol și când venea regizorul să anunțe cine urma să intre, Nea Beni se îmbrăca repede, din mers. Uitam de oboseală.„, a povestit Steliana Sima.

Ce mesaj a transmis Dan Negru

Dan Negru a fost unul dintre cei care l-au iubit pe Benone Sinulescu, lucru care se simte și din mesajul transmis. Acesta a scris câteva rânduri pe rețelele de socializare în cinstea marelui artist. El a declarat că are mii de povețti cu Benone și că este trist deoarece nu-l mai poate avea invitat în acest an în cadrul Revelionului. Dan Negru a spus că acum o dată cu moartea sa, Benone devine o legendă.

Îl știu de 25 de ani și e prima data când îmi „dă țepă”. In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie …  Am mii de povești cu Beni! O să vi le apun… Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni…„, a scris Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: