Redactia.ro
Home » Monden » Știi cine sunt? Puștoaicele astea două au părinți faimoși, care le oferă o viață lipsită de griji

Știi cine sunt? Puștoaicele astea două au părinți faimoși, care le oferă o viață lipsită de griji

GALERIE FOTO (7) Puștoaicele astea două au părinți faimoși, care le oferă o viață lipsită de griji

Anii au trecut, iar ele au devenit adolescente în toată regula. Cele două fete ale fostului fotbalist Cristi Chivu au crescut, iar cei doi părinți sunt cu siguranță mândri de cele două.

Știi cine sunt? Puștoaicele astea două au părinți faimoși, care le oferă o viață lipsită de griji

Cristi Chivu se poate declara un bărbat împlinit, cu o carieră de succes și o familie frumoasă. Fostul căpitan este căsătorit cu Adelina Elisei, și au împreună două fetițe, Natalia și Anastasia. Deși publicul și le amintea pe cele două ca fiind două fetițe adorabile, acum au rămas surprinși cât de mult au crescut.

Recent, Adelina a postat o fotografie pe Instagram cu cele fete ale sale, iar urmăritorii au rămas total surprinși de frumusețea celor două. „When they steal your phone 🤔 @nataliachivu @anastasiachivu 👸🏻👸🏻♥️♥️”, a fost mesajul postat alături de fotografie cu cele două fete. În prezent, Natalia are 11 ani, iar Anastasia, este mai mică cu un an decât sora ei. Potrivit imaginilor, cele două surori se înțeleg foarte bine și mereu sunt împreună.

Cristi Chivu și Adelina, o poveste de iubire ca-n povești

Cristi Chivu și Adelina au sărbătorit anul trecut 11 ani de căsnicie, iar iubirea lor pare desprinsă din povești. Timp de șase luni, fostul fotbalist s-a luptat pentru a o cuceri pe Adelina Elisei. După ce s-au întâlnit față în față, obișnuit ca fetele să stea cu el din cauza faptului că era faimos, acesta i-a întins cardul său de cumpărături.

În acel moment, Adelina l-a refuzat politicos, spunându-i că nu are nevoie de banii lui. Ei bine, atunci Chivu și-a dat seama că Adelina este specială. Pe vremea aceea, el avea 27 de ani, iar ea 25 de ani, iar la scurt timp a cerut-o în căsătorie, după un meci la Milano.

Așadar, într-o zi de vară în anul 2008, cei doi s-au căsătorit, iar evenimentul a fost considerat nunta anului, deoarece aceasta a avut loc la Palatul Știrbey din Buftea. În prezent, cei doi locuiesc împreună cu fetele lor la Milano, iar Adelina se declară cea mai norocoasă femeie din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: