Redactia.ro
Home » Monden » Strigăt de ajutor de la prietenii lui Naomi! Cântăreața transgender din România a decedat la vârsta de 47 de ani departe de România

Strigăt de ajutor de la prietenii lui Naomi! Cântăreața transgender din România a decedat la vârsta de 47 de ani departe de România

GALERIE FOTO (4)

Tragedia lovește lumea muzicii, iar România își plânge pierderea unui talent remarcabil. Vineri, 19 aprilie 2024, Naomi, celebra cântăreață transgender, pe numele său real, Florin Moldova, a încetat din viață pe patul unui spital din Germania, la vârsta de doar 47 de ani.

Prietenii și apropiații săi se mobilizează acum pentru a-i asigura o repatriere demnă și respectuoasă a trupului său neînsuflețit. Moartea lui Naomi a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit.

Apel disperat pentru repatriere

Naomi și-a petrecut ultimele zile în Germania, alături de iubitul său, iar vestea trecerii sale în lumea de dincolo a adus un șoc profund celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Prietenii și apropiații săi se străduiesc acum să îi ofere o ultimă călătorie acasă, în România. Un apel disperat a fost lansat pe rețelele de socializare, cerând ajutor financiar pentru repatrierea trupului său neînsuflețit. Sora sa, Floarea, va merge în Germania pentru a se ocupa de formalitățile necesare.

„Am nevoie de ajutorul tuturor celor care o cunosc pe Naomy, dar și a celor care o iubeau și apreciau. După cum se știe deja, s-a stins din viață într-un spital din Dortmund, Germania, neavând pe nimeni acolo din familie, decât iubitul, care a fost lângă ea toată perioada asta și care este lipsit de putere și sfâșiat de durere.

Este nevoie de ajutor financiar! Trebuie să găsim o variantă prin care o parte a familiei ei, cel mai probabil sora ei, Floarea, să meargă în Germania pentru a semna actele de scoatere din spital, după care să ne mobilizăm să o aducem acasă. / Naomy are nevoie de noi. Haideți să nu o lăsăm în Germania, în spital și să ajutăm la externare și repatriere. E nevoie de bani, e nevoie de ajutor financiar!”, sunt mesajele postate de Samy, prieten apropiat cu Naomi și familia ei.

Mobilizare și susținere din partea comunității

Reacția la apelul pentru ajutor financiar a fost una impresionantă. Prietenii, admiratorii și cei care au fost influențați de muzica și mesajul lui Naomi s-au mobilizat rapid, contribuind la strângerea fondurilor necesare pentru repatriere. Într-un gest de solidaritate și comunitate, oamenii se unesc pentru a-i oferi lui Naomi un adio potrivit și respectuos. Naomi, cunoscută pentru contribuția sa la comunitatea LGBTQ+ din România, a fost o prezență remarcabilă în lumea muzicii. Deși numele său de naștere era Florin Moldova, el și-a câștigat faima și recunoștința publicului sub numele de Naomi.

Vocea sa puternică și prezența scenică carismatică au făcut din el unul dintre cei mai apreciați artiști transgender din țară. Prin muzica și activitatea sa, Naomi a fost un simbol al diversității și al luptei pentru acceptare și egalitate. Moartea lui Naomi a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Cu toate acestea, moștenirea sa va trăi în continuare prin muzica și mesajul său. În aceste momente dificile, comunitatea se reunește pentru a-i oferi un ultim omagiu celui care a fost o sursă de inspirație și curaj pentru mulți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: