Redactia.ro
Home » Știri » Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări:”Sunt cu fetița mea! Ajutați-ne, vă rog!”

Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări:”Sunt cu fetița mea! Ajutați-ne, vă rog!”

GALERIE FOTO (3) Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări

Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări. Strigătele de ajutor al unei mame au devenit virale pe Internet. Jandarmii au intervenit marți, la un bloc din Craiova unde a izbucnit un incendiu. Autoritățile au reușit să evacueze 50 de persoane și 5 animale din apartamentele umbrite de fumul dens.

Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări :”Sunt cu fetița mea! Ajutați-ne, vă rog!”

Strigătul disperat al unei mame din Craiova într-un bloc bloc mistuit de flăcări. O mamă din Craiova a strigat din răsputeri pentru a fi salvată de pompieri. Autoritățile au ajuns marți, la un bloc din Craiova, acolo unde a izbucnit un incendiu devastator. Sara, o fetiță în vârstă de cinci ani, este un copil special, aceasta fiind salvată din calea unui incendiu devastator. Un jandarm care a auzit strigătul de ajutor al mamei sale, a mers imediat pentru a le salva. Pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române a fost relatat întregul eveniment. „Pe coridoarele strâmte ale blocului plutea un fum dens, care nu îți dădea voie să respiri sau să vezi ce e în jurul tău. Am început să strig, pentru ca oamenii care se aflau încă în locuințe să știe că suntem acolo pentru a-i salva„, povestește Alin, jandarmul care a salvat-o pe Sara.

Jandarmul a povestit că nu reușea să-i vadă chipul fetiței din cauza fumului dens. „Am auzit glasul unei doamne. Nu puteam să o văd. Înaintam prin fumul dens ca prin întuneric. Am aprins lanterna telefonului, pentru ca doamna să vadă lumina și să vină spre noi. Am reușit să ajung la ele. Hai la mine, în brațe! ” Sara, 5 ani. Îl ia de gât pe Alin și, împreună cu mama ei, coboară treptele, căutând să ajungă cât mai repede într-un loc unde aerul putea fi respirabil. „Haide, Sara, mai avem puțin! E și mami în spatele nostru. Să știi că am și eu un băiețel de vârsta ta.”, se arata in postarea Jandarmeriei Române.

Pompierii au salvat 50 de persoane și 5 animale

În timp ce jandarmul Alin cobora împreună cu mama și fiica sa, un alt coleg conducea o bătrână și câinele acesteia către ambulanță. În momentul în care simțeau că nu mai au aer, pompierii mergeau la un colț de aer, după care se întoarceau pentru a salva vieți. „Când simțeam că nu mai puteam, alergam înapoi, spre casa scărilor, unde găseam un colț de geam, ca să puteam respira din nou aer curat. Apoi înaintam. Am bătut la fiecare apartament în parte pentru a ne asigura că nimeni nu mai este înăuntru.”
Așa s-a terminat misiunea colegilor noștri. 50 de persoane evacuate și 5 animale de companie scoase, în siguranță, dintr-un bloc inundat de fum. Îi felicităm pe colegii noștri de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, care, astăzi, alături de colegii pompieri, au reușit, împreună, să salveze vieți și să dăruiască speranță!„, și-a încheiat postarea Jandarmeria Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: