Redactia.ro
Home » Homepage » Subalterna lui Raed Arafat a dispărut brusc după ce a fost condamnată în dosarul Colectiv. A fost dată în urmărire internațională

Subalterna lui Raed Arafat a dispărut brusc după ce a fost condamnată în dosarul Colectiv. A fost dată în urmărire internațională

Radu Antonina, pompier ISU, a fost condamnată la închisoare în dosarul Colectiv, însă a fugit înainte de aflarea sentinței. Femeia a fost dată în urmărire internațională.

UPDATE 14:20. Radu Antonina, pompierul ISU condamnat în dosarul Colectiv, a fost găsită. Femeia se afla în Republica Moldova, țara ei natală.

Radu Antonina a fost căutată de oamenii legii la domiciliu pentru a fi încarcerată, însă nu a fost de găsit. Femeia a primit 8 ani și 6 luni de închisoare, în timp ce pompierul George Matei a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare.

„Fata de numita RADU ANTONINA Tribunalul Bucuresti – Sectia I Penala a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnata la 8 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si uzurparea functiei”, se arată pe site-ul Poliţiei.

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

O persoană s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată. Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate.

Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Patronul clubului Colectiv, Anăstăsescu George Alin, a primit cea mai mare pedeapsă

Anăstăsescu George Alin, patronul clubului Colectiv, a primit cea mai mare pedeapsă din dosar. La fel ca Antonina, și el este de negăsit și a fost dat în urmărire internațională. Autoritățile au găsit-o numai pe mama bărbatului la domiciliu. Întrebată unde este fiul ei, femeia a spus că nu are nici cea mai vagă idee.

Acesta a fost condamnat definitiv la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare şi este cea mai mare pedeapsă din dosarul Colectiv.

Cristian Popescu-Piedone, fost primar al Sectorului 4 și actual primar al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Inițial, politicianul primise 8 ani și șase luni de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: