Redactia.ro
Home » Monden » Suferinţa lui Radu Ille. A lucrat vreme de 8 ani în mină, iar asta i-a distrus sănătatea: „Nu puteam ridica nici măcar o cană”

Suferinţa lui Radu Ille. A lucrat vreme de 8 ani în mină, iar asta i-a distrus sănătatea: „Nu puteam ridica nici măcar o cană”

Radu Ille s-a vindecat de coronavirus

Radu Ille a devenit cunoscut în toată România după ce ne-a încântat cu frumoasele lui melodii din gama etno. Dar, înainte de o carieră în zona artistică, bărbatul ajuns la 53 ani a lucrat timp de 8 ani în mină.

Munca în mediul subteran i-a afectat sănătatea.

Radu Ille, probleme de sănătate la plămâni

Perioada respectivă l-a afectat fizic, având în vedere expunerea sa zilnică la praful negru de cărbune. Consecințele acestor experiențe se resimt și în prezent, deoarece multe dintre problemele dobândite în acea perioadă nu s-au remediat complet.

„Am lucrat, timp de 8 ani, în mină, unde am văzut și sânge, unde nu vedeam lumina zilei. Când am terminat treaba cu mina, nu mă mai puteam mișca de spate, aveam mari probleme la coloană, nu puteam ridica nici măcar o cană, m-au diagnosticat și cu ulcer.

Am și ceva probleme la plămâni, acolo ceva nu este bine. Nu am fost fumător, dar am inspirat praf de cărbune în mină echivalentul a 25.000 de țigări. Când ieșeam din mină, de la program, aveam fața neagră și scuipam smoală. Doar ochii și dinții se mai vedeau de mine”, a afirmat artistul.

Şi-a dorit mult o familie

Radu Ille a împărtășit cu entuziasm detalii despre relația cu Nina, partenera lui de viață încă din anul 2004. Odată cu nașterea fiului lor, Răducu, artistul a simțit nevoia să își exprime mândria de a fi tată printr-o piesă specială intitulată „Răducu’ meu”.

Mi-am dorit foarte mult o familie. Nici nu știi ce-am avut în sufletul meu, când vedeam familii cu prunci. Măi și mi-a venit, cam târzior, așa e. Dar mi-a venit rândul la o familie.

Am întâlnit-o pe Ninuța. E adevărat că nu a fost ușor, dar uite că am ajuns cumva. Că am vrut să mă însor la 13 ani prima dată”, a mai afirmat cântăreţul de muzică etno.

Despre soția cântărețului se știe că preferă discreţia. Ea este în spatele artistului la orice pas, asta pentru că partenera îi este și impresar de mai mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: