Redactia.ro
Home » Știri » Sultana Hürrem din ”Suleyman Magnificul” este de nerecunoscut. Operațiile estetice au schimbat-o

Sultana Hürrem din ”Suleyman Magnificul” este de nerecunoscut. Operațiile estetice au schimbat-o

Meryem Uzerli, actrița care a interpretat-o pe sultana Hürrem din celebrul serial ”Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, este de nerecunoscut. Și-a schimbat look-ul, iar operațiile estetice i-au modificat trăsăturile care au cucerit telespectatorii.

Sultana Hürrem din ”Suleyman Magnificul” este de nerecunoscut. Operațiile estetice au schimbat-o

Sultana Hürrem este de nerecunoscut. Actrița Meryem Uzerli, din serialul care a cucerit România, ”Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, este transformată de operațiile estetice. Cum arată acum?

Image result for sultana hurrem si suleyman

La cei 37 de ani, Meryem Uzerli este mamă a două fetițe. Pentru prima dintre ele, Lara, care are șase ani, pentru a o duce pe lume, actrița a trebuit să se retragă de la filmările pentru ultimul sezon al serialului ”Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Doar că i-a dat naștere, fără susținerea iubitului ei, care nu și-a recunoscut paternitatea. Actrița a mai încercat, ulterior, să-și facă relații și, în cele din urmă și-a găsit un partener căruia i-a dăruit o fetiță.

Image result for meryem uzerli si fetita ei lara

Foto: Meryem Uzerli și Lara, fiica cea mare

Între timp, actrița a mai decurs la schimbări de look și chiar la operații estetice. Presa din Turcia scrie că Meryem a început să exagereze cu acestea și că își injectează, adesea, acid hialuronic în buze și în față. Site-ul albawaba.com scrie că actrița s-a transformat ”într-o femeie de plastic”. De altfel, aceeași sursă precizează că Meryem Uzerli are patru intervenții la nivelul buzelor, trei la maxilar, două intervenții de mărirea pomeților. Iar pentru a susține cele afirmate, jurnaliștii respectivi au făcătu un colaj cu poze dinainte și după operațiile estetice.

Foto: albawaba.com

”Era o femeie foarte frumoasă, acum s-a transformat în una de plastic”, potrivit surse menționate anterior. Și fanii au reacționat negativ la colajul făcut public de presa din Turcia. ” Era foarte frumoasă pe vremea când juca în Suleyman, dar apoi s-a schimbat total” , sunt spusele fanilor. De altfel, actrița recunoaște că în ultimii ani și-a injectat vitamine la nivelul feței.

Image result for sultana hurrem

Meryem Uzerli a devenit femeie de afaceri

Meryem Uzerli se ocupă în continuare de actorie, dar a ales să se implice și în afaceri. Și-a creat propria marcă de produse de machiaj.

Meryem Uzerli, mamă a două fetițe

Așa cum am menționat în rândurile anterioare, actrița mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, pe nume Lara. Luna trecută, pe data de 8 ianuarie, Meryem a mai adus o fetiță pe lume.

„Ieri. 8.01.2020. Draga mea, LILY KOI ….Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!”, a scris Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram.

Anul trecut, în luna septembrie, ”sultana Hurrem” anunța că este însărcinată în cinci luni tot cu o fetiță, care ar trebui să vină pe lume în ianuarie 2021. „Lara își dorea de multă vreme o soră”,a declarat Meryem Uzerli. Nu se cunosc prea multe detalii despre partenerul ei actual.

Image result for meryem uzerli si fetita ei lara

Meryem Uzerli, origini nemțești

Meryem Uzerli provine dintr-o familie de musulmani, dar are și origini nemțești. Ea s-a născut în Germania, la Kassel, din tată turc și mama de origine germană. Serialul ”Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”a adus-o pe culmile succesului în actorie. Serialul a fost difuzat și în România și milioane de români stăteau ațintiți în fața ecranelor pentru a-l urmări. După acest serial, Meryem Uzerli a mai jucat în: Regina nopţii („Gecenin Kraliçesi), sau „În bătaia inimii („Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz)”

Image result for sultana hurrem

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: