Redactia.ro
Home » Știri » Suma colosală pe care a donat-o Ion Ţiriac Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur

Suma colosală pe care a donat-o Ion Ţiriac Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur

Suma colosală pe care a donat-o Ion Ţiriac Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur

Iată ce sumă colosală a donat-o Ion Ţiriac Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur!

Suma colosală pe care a donat-o Ion Ţiriac Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur

Ion Țiriac demonstrează încă o dată că este un om mărinimos. Miliardarul a făcut o donație uriașă Turciei pentru reconstrucţia unui sat distrus de cutremur. Acesta a donat nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de euro, potrivit Mediaflux.

Totodată, Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, a anunţat că fundaţia continuă să susţină proiecte de dezvoltare în România:

„Fundația Țiriac a decis să mărească bugetul de donații pentru anul 2023, luând în considerare tragedia suferită de vecinii noștri turci în această lună. Vom continua sprijinul neîntrerupt pentru România din ultimii 30 de ani, dar am decis și să ajutăm și la reconstruirea unui sat afectat de cutremure. Continuăm să donăm o parte semnificativă din venituri cauzelor noastre din România, dar uneori frații și surorile din alte țări au nevoie urgentă de ajutor. În fața unor tragedii, finanțele nu vor fi niciodată un obstacol pentru cauza noastră. Gândurile, rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă acum spre Turcia”, a transmis Alexandru Țiriac.

De asemenea, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost la Ambasada Turciei şi au donat 50.000 de euro pentru familiile victimelor cutremurului din România.

Bilanțul victimelor a trecut de 37.000 de morți

Bilanțul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria a trecut de 37.000 de morți. Autoritățile turce spun că 31.974 de persoane au fost ucise în țară, în timp ce în Siria au murit peste 5.800 de persoane, potrivit ONU și guvernului sirian.

OMS descrie cutremurele din Turcia ca fiind cel mai grav dezastru natural din ultimul secol în ceea ce caracterizează ca fiind regiunea sa Europa.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: