Redactia.ro
Home » Monden » Suma fabuloasă pe care fiul lui Marian Ionescu a cheltuit-o pe droguri

Suma fabuloasă pe care fiul lui Marian Ionescu a cheltuit-o pe droguri

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 a intrat în atenția autorităților după ce a fost prins drogat la volan, în urmă cu câteva luni. Carmin Ionescu ar fi cheltuit sume fabuloase pe droguri, în valoare de mii de euro. 

 

Suma fabuloasă pe care fiul lui Marian Ionescu a cheltuit-o pe droguri

Autoritățile au demarat cel mai mare dosar anti-drog, după moartea lui Răzvan Ciobanu, celebrul creator de modă. Dosarul poartă numele de „Droguri pentru vedete”, iar mai multe nume grele din showbiz ar fi implicate, conform surselor judiciare.

Audierile în acest dosar au început în anul 2018, însă, nu a mai fost adus în discuție până în acest moment. O altă persoană implicată în acest dosar, pe lângă designerul Răzvan Ciobanu, mai este liderul trupei ”Direcției 5”, Marian Ionescu,  dar și fiul acestuia, Carmin Ionescu. Conform surselor judiciare, cei doi ar fi cumpărat droguri în valoare de 60.000 de euro, adică aproximativ 600 de grame de cocaină.

În baza art. 38 alin. 1 C.p. rap. la art.39 alin. 1 lit. b) C.p. şi art.45 alin. 1 C.p. contopeşte pedepsele aplicate inculpatului GHEORGHIU GEORGE prin prezenta, urmând ca aceasta să execute pedeapsa principală cea mai grea de 3 ani si 6 luni închisoare sporită cu 2 luni închisoare (1/3 din cealaltă pedeapsă de 6 luni închisoare), în final pedeapsa principală de 3 (trei) ani si 8 (opt) luni închisoare în regim de detenție. În baza art. 112 alin. 1 lit. e C.p. raportat la art. 16 alin. 2 din Legea nr. 143/2000 dispune confiscarea specială a sumelor de: 131.400 lei de la inculpatul CĂRBUNESCU ADRIAN; 60.000 euro (sumă medie calculată la o cantitate de 600 grame de cocaină comercializată de inculpat suspectului IONESCU CARMIN MIHAI)”, apare în decizia judecătorilor.

 

Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, Carmin Ionescu, a fost prins drogat la volan, au declarat mai multe surse oficiale pentru Știrile PRO TV. 

Incidentula  avut loc în urmă cu câteva luni, când polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Piața Presei Libere, au oprit în trafic, la control, un autoturism. Conducătorul auto era chiar Carmin Ionescu. Fiind testat cu aparatul  ”Drug Test”, rezultatul a arătat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În urma incidentului, fiul lui Marian Ionescu s-a ales cu dosar penal. Însă, tânărul nu este la prima abatere de acest gen.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: