Redactia.ro
Home » Monden » Suma ireală pe care Serghei Mizil o primește de la stat la 70 de ani: „Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente!”

Suma ireală pe care Serghei Mizil o primește de la stat la 70 de ani: „Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente!”

Pensia lui Serghei Mizil

Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și legătura sa cu fostul lider comunist Nicu Ceaușescu, a vorbit despre situația financiară delicată în care se află la vârsta de 70 de ani. În cadrul podcast-ului „Pe bune”, realizat împreună cu fiica sa, Ana Mizil, afaceristul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre pensia sa și cheltuielile mari pe care le suportă pentru medicamente.

Conform afirmațiilor lui Mizil, la vârsta de 70 de ani, pensia sa lunară de la stat se ridică la doar 1.200 de lei. Această sumă redusă îl pune într-o situație dificilă, întrucât nu îi permite să acopere costurile tratamentului său lunar cu medicamente, care se ridică la 2.000 de lei.

Ce a mărturisit Serghei Mizil despre situația sa financiară

„Eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a mărturisit Serghei Mizil.

În ceea ce privește proveniența pensiei sale, dat fiind că nu a lucrat niciodată la stat, Mizil a explicat că și-a plătit taxele la toate firmele la care a lucrat și este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, fără a primi pensie de la aceasta.

„La toate firmele mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Nicolae Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a mai spus, pe un ton glumeț, Serghei Mizil.

De asemenea, Mizil a dezvăluit că a plătit 4.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală la inimă în iulie 2023, unde i s-a implantat un stent pentru menținerea sănătății sale. „Două ore jumătate a durat operația. Eu am înțeles că stent îți pune statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: